Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Sony Ericsson S700i – 1,3 MPix fotomobil v praxi

19. dubna 2005, 00.00 | Dalším testovaným fotomobilem je 1,3 MPix Sony Ericsson S700i, který umožňuje pořizovat snímky v maximálním rozlišení 1280 x 960 bodů nebo ozvučené video sekvence v rozlišení 176 x 144 bodů. Jak dopadl v našem testu?

 

 

 

Recenze: Zoner Photo Studio 7 - dokončení

19. dubna 2005, 00.00 | V závěrečném dílu se podíváme na dosud nezmíněné možnosti, poodhalíme některé zajímavosti a shrneme, co se líbí a na čem by se dalo ještě zapracovat. Stranou nezůstanou ani zcela nové věci, jako je třeba nový Zoner Photo Client 3.

 

 

 

Siemens CFX65 – designový kousek s fotoaparátem v praxi

12. dubna 2005, 00.00 | Dalším recenzovaným fotomobilem je Siemens CFX65, který nabízí pořízení statického snímku o maximální velikosti 640 x 480 bodů a disponuje vyvážením bílé a nastavením jasu snímku. Jak dopadl tento fotomobil v našem redakčním testu?

 

 

 

Canon EOS 350D - nadupaná zrcadlovka v praxi

11. dubna 2005, 00.00 | Průlomový model Canon 300D má svého nástupce, který bude usilovat o vedoucí pozici mezi levnými DSLR zrcadlovkami. Model 350D odstraňuje několik chyb, které byly u předchozího modelu, přihazuje mnoho nových funkcí a chlubit se může také novým snímačem s rozlišením 8 MPix. Jak to vypadá v praxi?

 

 

 

Red Eye Pilot Plugin 1.0, pohodlné retuše červených očí

6. dubna 2005, 00.00 | Komfortních a snadno ovladatelných pluginů, navíc s přijatelnou cenou, není nikdy dost. Red Eye Pilot Plugin je nová verze původního standalone editoru na retuše červených očí a funguje v různých aplikacích kompatibilních s plugin architekturou Adobe Photoshop.

 

 

 

HP Photosmart 8750 - první devítibarevný fototisk A3 v praxi

5. dubna 2005, 00.00 | Tiskárna HP Photosmart 8750 je první tiskárnou řady HP Photosmart, která umožňuje bezokrajový tisk na papír formátu A3+. Její oznámení proběhlo na nedávné PMA a nyní je již k dostání v prodeji. Nabízí kvalitní tisk pomocí 9 barevného systému inkoustů HP Vivera pro věrnější podání barev, zejména modré.

 

 

 

Konica Minolta DiMAGE Z20 – ještě levnější EVF zrcadlovky v praxi

5. dubna 2005, 00.00 | Nová digitální elektronická zrcadlovka Konica Minolta DiMAGE Z20 nabízí oproti svému předchůdci o 2 miliony bodů více, což je hlavní rozdíl mezi Konica Minoltou DIMAGE Z10 a Z20. Konica Minolta DiMAGE Z20 také nabízí 8násobný optický zoom a široký rozsah expozičního nastavení. Pojďme se podívat, jak uspěl v našem redakčním testu.

 

 

 

Objektiv Sigma 12-24 mm F4.5-5.6 EX DG ASP HSM v praxi

31. března 2005, 00.00 | Před nedávnem uvedl japonský výrobce Sigma na trh nový objektiv s netradičním
širokoúhlým zoom rozsahem 12-24 mm. Jak se nám tento objektiv osvědčil v naší redakční
praxi?

 

 

 

Canon Pixma iP8500 – tiskové dělo Canonu v praxi

31. března 2005, 00.00 | Canon Pixma iP8500 je fotografickou tiskárnou, ve které je využita nová kombinace 8 barevných inkoustů, zlepšující celkové barevné podání na výsledných fotografiích. Jak dopadl tento špičkový model z nové řady Pixma v našem redakčním testu?

 

 

 

Ricoh Caplio R2 – rychlý širokoúhlý elegán v praxi

30. března 2005, 00.00 | Nový Ricoh Caplio R2 nabízí taktéž širokoúhlý objektiv a 5 milionové rozlišení jako model předchozí, na druhou stranu však přináší větší 28 MB vnitřní paměť a velký 2,5“ LCD. Pojďme se podívat jak uspěl v našem redakčním testu.

 

 

 

Strana výpisu

... 62 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: