Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Širokoúhlý Nikon Coolpix 8400 s rozlišením 8 MPix v praxi

21. prosince 2004, 00.00 | Jedním ze zvláštních modelů z nabídky EVF zrcadlovek Nikonu je Coolpix 8400. Ohnisková vzdálenost jeho objektivu začíná na 24 mm, což rozhodně u podobných přístrojů není běžné. Navíc disponuje obrazovým rozlišením 8 MPix, kovovým tělem a výklopným, otočným displejem. Jak dopadl tento fotoaparát v našem testu?

 

 

 

Fujifilm S3 PRO poprvé v podrobném českém testu

20. prosince 2004, 00.00 | Jako první médium v ČR vám nabízíme podrobnou recenzi dlouho očekávané digitální zrcadlovky S3 PRO od společnosti Fujifilm. Jak vypadá simulace filmového materiálu digitálním fotoaparátem či rozšířený dynamický rozsah v praxi?

 

 

 

RAW PhotoDesk 1.12, levný konvertor digitálních fotografií

17. prosince 2004, 00.00 | Konvertor digitálních fotografií ve formátu RAW se může občas hodit. RAW PhotoDesk navíc neumí snímky pouze převádět, ale můžete je v programu rovnou i barevně upravit, změnit jejich rozlišení, zaostřit je a poté uložit v několika grafických formátech včetně formátů TIFF a PSD se 16-bitovými barvovými kanály.

 

 

 

Nikon Coolpix 4800 - levný ultrazoom ála Nikon v praxi

15. prosince 2004, 00.00 | Jednou z podzimních novinek Nikonu je digitální EVF fotoaparát s rozlišením 4MPix a osminásobným optickým zoomem. Lákadlem je jednoduché ovládání, makro od 1 cm, rychlý displej a ozvučené video sekvence. Obstojí však tato nabídka v silné konkurenci? Podívejme se na tento fotoaparát z blízka.

 

 

 

Olympus Camedia AZ-2 - fotografický experiment v praxi

13. prosince 2004, 00.00 | Model AZ-2 je návratem společnosti Olympus k technologii zapouzdřených objektivů, kterou přivedla na trh jako první. Jaké výsledky má tento netradiční fotoaparát, který se od průměru odlišuje nejen konstrukcí optiky.

 

 

 

Panasonic Lumix DMC-FZ3 - levný 12x optický zoom se stabilizací v praxi

10. prosince 2004, 00.00 | Spolu s modelem Panasonic Lumix FZ20 byl na trh vypuštěn i "očesaný" model FZ3, kterému jsme se konečně podívali na zoubek. Nabízí 12x optický zoom se stabilizací obrazu Mega O.I.S. a rozlišení 3,1 MPix. Lákadlem je také výhodná cena, která tak vytváří silnou konkurenci pro Konicu Minoltu Z3. Jak dopadl Panasonic FZ3 v testu? Je lepší než konkurence od společnosti Konica Minolta?

 

 

 

Kodak EasyShare DX7630 - 6 MPix kompakt nejen pro fotoamatéry v praxi

8. prosince 2004, 00.00 | Pro náročnější fotoamatéry, kteří chtějí tisknout na velké formáty, je připraven kompaktní digitální fotoaparát Kodak EasyShare DX7630. K dispozici je trojnásobný optický zoom, velký displej a bohatá nabídka scénických režimů pro méně zdatné. Jak dopadl v našem testu?

 

 

 

Fujifilm FinePix S5500 – kvalitní 4 MPix ultrazoom v praxi

6. prosince 2004, 00.00 | Společnost Fuji vsadila tentokrát na čip technologie CCD, který použila ve 4 MPix ultrazoomu s vysokou světelností f/2,8-3,1. Tento model je z řady FinePix s označením S5500, který je příjemným fotoaparátem učený především pro pokročilejší fotoamatéry. Poj'dme se podívat, jak uspěl v našem redakčním testu.

 

 

 

Olympus C-460ZOOM DelSol - 4 MPix rodinný přítel na dovolenou

3. prosince 2004, 00.00 | Olympus je známý vysokými prodeji v ČR právě v té kategorii kompaktních digitálních fotoaparátů, ve které se nachází i model C-460ZOOM. Jedná se o cenově přijatelný přístroj s rozlišením 4 MPix, trojnásobným optickým zoomem, antireflexním displejem a ozvučenými video sekvencemi. Jak dopadl v našem testu? Pomůže mu při prodejích o Vánocích i přibalená osuška a opalovací krém?

 

 

 

Konica Minolta Dimage X50 – rychlý ultrakompakt v praxi

1. prosince 2004, 00.00 | Společnost Konica Minolta vsadila tentokrát na rychlost, útlý design, 5 milioné rozlišení a 2,0" LCD displej, který zkombinovala v modelu Konica Minolta DiMAGE X50. Tento model je k dostání ve třech barevných variantách. Pojďme se podívat, jak tento rychlý ultrakompakt obstál v našem redakčním testu.

 

 

 

Strana výpisu

... 67 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: