Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Konica Minolta Dynax 7D - stabilizovaná zrcadlovka v praxi

29. listopadu 2004, 00.00 | Jako jedni z prvních jsme měli možnost otestovat produkční vzorek DSLR zrcadlovky Konica Minolta Dynax 7D. Jedná se o 6,1 MPix jednookou digitální zrcadlovku s výměnnými objektivy a stabilizací čipu. Jak vypadá zrcadlovka, která převzala konstrukci od své kinofilmové sestry a zaplnila po dlouhé době díru v nabídce DSLR přístrojů tehdejší Minolty?

 

 

 

CANON PowerShot S70 - širokoúhlý 7 MPix v praxi

26. listopadu 2004, 00.00 | Opět vám přinášíme recenzi dalšího 7megapixelového digitálního fotoaparátu. Tentokrát od společnosti Canon s označením PowerShot S70. Tento 7megapixel dostal do vínku objektiv s 3,6x optickým zoomem, 1,8" LCD displejem a klasickými expozičními režimy P/A/S/M. Pojďme se na tohoto zástupce sedmimegapixelových kompaktů od společnosti Canon podívat blíže.

 

 

 

Fuji FinePix E550 - levný 12 MPix rychlík v praxi

24. listopadu 2004, 00.00 | K recenzi jsme dostali fotoaparát Fuji FinePix E550, který nás nadchl svou rychlostí a možností snímat fotografie v rozlišení až 12 MPix. Nezanedbatelným parametrem je také povedený design, jednoduché ovládání a nízká cena. Jak dopadl v našem testu? Je kvalita snímků i přes interpolaci dostatečná?

 

 

 

Recenze: Zoner Photo Studio 7 - díl 4.

23. listopadu 2004, 00.00 | V dnešním dílu se zaměříme na novinky v tiskové a publikační oblasti. Co je nového v html galeriích, nakoukneme do široké nabídky tiskových šablon a dostane se i na vylepšení CD Vieweru, resp. promítání.

 

 

 

Canon IXUS 40 - malý, elegantní fotoaparát, který umí česky

22. listopadu 2004, 00.00 | Řada IXUS od společnosti CANON přinesla mnohá překvapení a jedním z nich je i model IXUS 40, jenž umí česky a kombinuje v sobě elegantní design malých rozměrů s 4 megapixelovým snímačem a trojnásobným zoomem. Pojďme se podívat na to, jak tento elegán, určený takřka pro každého, uspěl v redakčním testu.

 

 

 

Olympus Camedia C-70Z - všestranný 7MPix v praxi

19. listopadu 2004, 00.00 | Do redakce nám dorazil další digitální kompaktní fotoaparát s rozlišením 7MPix. Všechny současné modely s tímto rozlišením jsou si velmi podobné a tak Olympus neváhal a vybavil svůj model C-70Z bohatou výbavou obsahující 5x optický zoom, velký 2“ displej, super makro režim fungující od 2 cm a další. Jak dopadl Olympus C70 v našem testu? Jak je na tom ve srovnání s konkurencí?

 

 

 

HP Photosmart R507 - ultralehký kompakt pro každého?

16. listopadu 2004, 00.00 | Z nabídky low-endů portfolia společnosti Hewlett-Packard jsme k recenzi vybrali model Photosmart R507, který disponuje rozlišením 4MP, trojnásobným optickým zoomem a kompaktním a velmi lehkým tělem. Je jeho velikost na úkor kvality? Bude stačit pro rodinné focení? To se dozvíte v našem testu.

 

 

 

HP Photosmart 8450 – špičkový inkjet pro vaše fotografie

16. listopadu 2004, 00.00 | Model Photosmart 8450 je zástupcem nejmodernější generace inkjetových fototiskáren HP. Co nabízí špičková tiskárna s Gen2 technologií v praxi? Komu se vyplatí investice do špičkového inkjetu?

 

 

 

HP Photosmart 2710 – všeuměl co dělá i fotky

12. listopadu 2004, 00.00 | HP Photosmart 2710 představuje kompaktní zařízení pro domácnost i kancelář, který umožňuje tisknout, skenovat, faxovat i kopírovat a i to ve fotografické kvalitě. Pojďme se na tohoto všestranného pomocníka podívat jak uspěl v našem podrobném redakčním testu.

 

 

 

Panasonic Lumix DMC-LC80 - skvělý low-end s nízkým šumem v praxi

11. listopadu 2004, 00.00 | Po modelech FZ20 a LC1 se na řadu dostala i low-endová řada fotoaparátů Lumix od společnosti Panasonic. Fotoaparát LC80 nabízí levné řešení pro začínající amatéry, ale zároveň poskytuje velmi dobrou kvalitu snímků a jednoduché ovládání. Překvapením byla nízká hladina digitálního šumu. Jak tedy dopadl v našem testu?

 

 

 

Strana výpisu

... 68 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: