Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

JPEG Resampler 2.22, šikovný český freeware

9. června 2004, 00.00 | Freewarový nástroj na hromadné zmenšování či zvětšování digitálních fotografií se občas může hodit. Chcete-li vědět, co všechno umí tento zajímavý český program pro Windows, přečtěte si naší krátkou recenzi.

 

 

 

Epson Stylus Photo R800 – domácí minilab pod lupou

9. června 2004, 00.00 | Tiskárna Epson Stylus Photo R800 přináší tisk digitální fotografie až na Váš stůl. Tiskový výstup v kvalitě prakticky srovnatelný s digitálním minilabem je podpořen sedmi tiskovými barvami s optimalizací tisku na matný nebo lesklý fotopapír a glossy finišérem. Pro koho je určen tento výkvět inkoustové technologie?

 

 

 

Olympus C-8080 Wide Zoom v praxi

7. června 2004, 00.00 | Na letošní PMA se s osmimegovými fotoaparáty doslova roztrhl pytel. Poslední model, se kterým jsme vás dosud podrobně neseznámili, je elektronická zrcadlovka Olympus Camedia C-8080 Wide Zoom. Jaká je? To odhalí dnešní recenze.

 

 

 

Polaroid PDC 5350 aneb není všechno zlato co se třpytí

3. června 2004, 00.00 | Minulý týden jsme vám představili nové digitální kompakty Polaroid a slíbili jsme, že se na atraktivní pětimegový model podíváme podrobněji. Pokud máme být upřímní, model je atraktivní především na pohled. Na co všechno jsme přišli při podrobném testování?

 

 

 

Concord 5345z - pětimegový kompakt s ostřížím zrakem v praxi

31. května 2004, 00.00 | Minulý týden jsme vám představili celou řadu digitálních fotoaparátů značky Concord a jak jsme slíbili, na ten nejzajímavější se v dnešní recenzi zaměříme podrobně. Jedná se o rychlý automatický přístroj s řadou pokročilých funkcí. Co všechno umí a jaký je jeho pětimegový obrazový výsledek?

 

 

 

Canon Digital IXUS IIs - mladý zástupce elfí říše v praxi

27. května 2004, 00.00 | Společnost Canon inovuje svoji nabídku a jednotlivé modely doplňuje o podporu přímého tisku. Tak z oblíbeného modelu IXUS II vzniká novinka letošního jara, fotoaparát Canon Digital IXUS IIs. Co nám může tento malý stylový kompakt nabídnout?

 

 

 

Udělejte si z LCD monitoru elektronický hledáček

25. května 2004, 00.00 | Máte problémy s čitelností LCD monitoru na svém digitálním fotoaparátu? A to buď na přímém slunci nebo kvůli jeho malým rozměrům? Pak by vás mohl oslovit následující článek, popisují praktická stínítka a lupy pro displeje digitálních fotoaparátů.

 

 

 

Kyocera M410R - ultrazoom s hvězdnou technologií v praxi

24. května 2004, 00.00 | V dnešní recenzi si představíme jednu z posledních novinek letošního jara v oblasti EVF zrcadlovek - ultrazoomový fotoaparát Finecam M410R. Přístroj se vyznačuje nejen velkým rozsahem ohniskové vzdálenosti, ale i výkonným procesorem a novou technologií hledáčku s vysokým rozlišením. Jaký je v běžném provozu?

 

 

 

Thumbs Plus - pořádek musí být!

21. května 2004, 00.00 | Propadli jste digitální fotografii a na stole se vám kupí velké množství CD s vypálenými snímky? Přestáváte se orientovat v množství naskenovaných obrázků? Potřebujete rychle a efektivně vyhledávat obrazová data v digitální podobě? Pak určitě přivítáte program, který dokáže více než jen spravovat vaše fotografie. Mezi ty propracovanější patří i program ThumbsPlus, kterým se zabývá dnešní článek.

 

 

 

Canon PowerShot S1 IS v praxi aneb co dokáže fotoaparát s videokamerou v jednom?

20. května 2004, 00.00 | Dnešní recenze vám představí dalšího zástupce řady ultrazoomových elektronických zrcadlovek - model Canon PowerShot S1 IS, který se vyznačuje především optickou stabilizací obrazu. Na podobný přístroj od Canonu již řada fotografů netrpělivě čekala. Mohly se vyplnit jejich představy?

 

 

 

Strana výpisu

... 75 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: