Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

DiGICAM AX 330C – když pět jsou vlastně tři

26. srpna 2003, 00.00 | Naším redakčním testem prošel nejvyšší aktuálně dostupný model digitálního fotoaparátu Aosta DiGICAM. Fotoaparát zanechal po technické stránce velmi dobrý dojem, škoda jen, že si jej snadno spletete s něčím, čím dozajista není.

 

 

 

Fujifilm FinePix A310, pod kůži

21. srpna 2003, 00.00 | Nabízíme recenzi žhavé novinky v nabídce společnosti Fujifilm. Jakých výsledků v našem redakčním testu dosáhl nový SuperCCD snímač 4. generace? Je A310 opravdu kompaktem pro každého?

 

 

 

DiGICAM CX204 - digiťák, který umí česky

18. srpna 2003, 00.00 | V dnešní recenzi si představíme cenově dostupný low-endový 2MPix fotoaparát, který se může pochlubit nejen výměnnými barevnými kryty, ale i plně lokalizovaným ovládáním. Jaké to je, když si fotoaparát povídá česky?

 

 

 

Umax AstraPix 560 pohledem uživatele

11. července 2003, 00.00 | Přinášíme vám zajímavé uživatelské hodnocení levného amatérského digitálního fotoaparátu AstraPix 560, které nám poslal jeden z pravidelných čtenářů. Jak hodnotí tento fotoaparát po delší praktické zkušenosti?

 

 

 

Fujifilm FinePix F410 - nejen elegance

10. července 2003, 00.00 | Redakčním testem nám prošel příjemný kapesní kompakt od společnosti Fujifilm. Model 410 je fotoaparátem střední třídy, který při velmi jednoduchém ovládání nabízí zajímavý obrazový výkon.

 

 

 

Nikon CoolPix SQ - digitální fotoaparát jinak

9. července 2003, 00.00 | Nikon si získal řadu příznivců svými netradičními digitálními fotoaparáty s otočným objektivem. Nicméně to co předvedl s modelem SQ bourá nejedno zavedené pravidlo digitální fotografie. Jak se fotografuje s kostkou v praxi?

 

 

 

Umax AstraPix 670 - cestou vzhůru

7. července 2003, 00.00 | Není to tak dávno, co jsme recenzovali dva nové digitální fotoaparáty Umax, které posunuly kvalitativní laťku řady AstraPix. Model 670 však jako první posunuje tyto produkty do střední třídy, protože rozlišení 3MPix, 3x optický zoom a SD slot jsou specifikace, které již do low-endu nepatří.

 

 

 

Umax AstraPix 560/630 v akci

25. června 2003, 00.00 | Redakčním testem nám prošly dva nové low-endové digitální fotoaparáty značky Umax. Jaký je rozdíl mezi na první pohled skoro shodnými fotoaparáty za 5 a 7.000Kč? Vyplatí se připlatit?

 

 

 

HP photosmart 735 v praxi

19. června 2003, 00.00 | Přinášíme vám recenzi jednoho z nejnovějších digitálních fotoaparátů značky HP. Model 735 spolu s modelem 935 představují to technologicky nejnovější a nejlepší co HP dnes v digitální fotografii může nabídnout. O kolik se liší od svých předchůdců?

 

 

 

Digital GEM 1.0, automatické retuše šumu pro Adobe Photoshop

23. května 2003, 00.00 | K rodině retušovacích plug-inů Digital ICE, Digital ROC a Digital SHO před několika dny přibyla novinka společnosti Applied Science Fiction, plug-in Digital GEM určený na automatizované retuše šumu a zrnění u digitálních i skenovaných fotografií. Je plug-in opravdu tak dobrý, jak jeho autoři uvádí?

 

 

 

Strana výpisu

... 80

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: