Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kdo je autorem výstavy obrazových fotografií „Očima Hanse Christiana Andersena“?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Flaming Pear Mr. Contrast

22. ledna 2002, 00.00 | Pracujete často v Photoshopu s jasem a kontrastem? Plug-in Mr. Contrast vám možná práci výrazně usnadní díky komplexně zvládnutému rozhraní. Flaming Pear prostě plug-iny umí.

 

 

 

Visioneer OneTouch 8700 šetří čas

18. ledna 2002, 00.00 | První letošní recenze soho skeneru připadla na Visioneer OneTouch 8700, který šetří čas uživatelů díky technologii FlashBack. Jaké jsou její výsledky?

 

 

 

IrfanView 3.61, špičkový image browser za sympatickou cenu

15. ledna 2002, 00.00 | O kvalitách tohoto freewarového multimediálního prohlížeče obrázků není třeba pochybovat, podíváme se tedy nejnovější verzi na zoubek poněkud podrobněji v naší recenzi.

 

 

 

Ricoh Caplio RR1 – velká neznámá

7. ledna 2002, 00.00 | Ricoh u nás rozhodně nepatří mezi nejznámější značky v digitální fotografii a navíc jeho poslední produkty se vydaly velmi netradičním směrem. Jaké jsou naše praktické zkušenosti s atypickým naplocho konstruovaným Capliem?

 

 

 

Redakční test na Visatec 400 Solo kit 304

18. září 2001, 00.00 | Otestovat profesionální atelierový zábleskový systém není jednoduchá práce. Test takového zaměření se na serveru fotografování.cz objevuje poprvé. Doufáme, že vám poskytne informace, které by mohly usnadnit vaše rozhodování při koupi tohoto druhu fotografického zboží.

 

 

 

Redakční test: Manfrotto 455 B

3. září 2001, 00.00 | Pokud se v nejbližší době chystáte zakoupit stativ, nebylo by od věci kliknout na tento redakční test, který hodnotí výrobek s dílny italského výrobce.

 

 

 

Letní odrazy s California Sunbouce

13. srpna 2001, 00.00 | Fotografování s odraznými deskami je v létě nesmírně užitečnou záležitostí, zvláště když si chcete nasměrovat světlo na fotografovaný objekt do míst, kde je ho málo nebo zcela chybí.

 

 

 

Kodak Professional RFS 3600 - vlk v rouše beránčím

26. července 2001, 00.00 | První, čím vás filmový skener Kodak Professional RFS 3600 upoutá, je moderní vzhled budící sympatie. Kdo si však myslí, že jde o nějakou hračku, je na omylu. Výkonem i cenou se totiž řadí do kategorie nejvyšší.

 

 

 

Strana výpisu

... 86

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: