Recenze - fotomobily - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze - fotomobily

Sony Ericsson W800i - 2 MPix fotomobil s autofokusem

26. července 2005, 00.00 | Vývoj letí nezadržitelně vpřed a kromě zvyšování rozlišení snímačů se výrobci konečně rozhodli zaměřit i na velmi problematickou optiku fotoaparátů integrovaných do mobilních telefonů. V Evropě je již nyní dostupných několik fotomobilů, které disponují automatickým zaostřováním, což poskytuje uživatelům větší svobodu při fotografování. Jedním z nich je i Sony Ericsson W800i, který nabízí obrazové rozlišení 2 MPix.

 

 

 

Panasonic VS3 – Véčko (jako) ze škatulky v praxi

19. července 2005, 00.00 | Společnost Panasonic uvádí na trh nový mobilní přístroj s typovým označením VS3. Jedná se o stylové véčko, disponující kromě velké škály funkcí a vybavení také integrovaným digitálním fotoaparátem s rozlišením 1,3 MPix.

 

 

 

Siemens SF65 - fotografující kapesní extravagance v praxi

12. července 2005, 00.00 | Siemens SF65 je zvláštní mobilní telefon. Je to jeden z posledních mobilů vyráběných pod značkou Siemens a byl vyvíjen společně s Philipsem (ten jej nabízí v podobné modifikaci pod názvem 760). Druhou zajímavostí, patrnou na první pohled, je extravagantní design s otočným výklopným displejem. To, co nás zajímá nejvíce, je schopnost fotografovat pomocí 1,3MPix vestavěného digitálního fotoaparátu.

 

 

 

Nokia 6670 - 1 MPix fotomobil v praxi

26. dubna 2005, 00.00 | I když na asijském trhu jsou již dostupné několikamegapixelové fotomobily, tak u nás se stále postupně rozšiřují teprve přístroje s rozlišením 1 MPix a věší rozlišení je raritou. Jeden z těchto „miliónových“ fotomobilů je i smartphone Nokia 6670.

 

 

 

Sony Ericsson S700i – 1,3 MPix fotomobil v praxi

19. dubna 2005, 00.00 | Dalším testovaným fotomobilem je 1,3 MPix Sony Ericsson S700i, který umožňuje pořizovat snímky v maximálním rozlišení 1280 x 960 bodů nebo ozvučené video sekvence v rozlišení 176 x 144 bodů. Jak dopadl v našem testu?

 

 

 

Siemens CFX65 – designový kousek s fotoaparátem v praxi

12. dubna 2005, 00.00 | Dalším recenzovaným fotomobilem je Siemens CFX65, který nabízí pořízení statického snímku o maximální velikosti 640 x 480 bodů a disponuje vyvážením bílé a nastavením jasu snímku. Jak dopadl tento fotomobil v našem redakčním testu?

 

 

 

Philips 755 Tag It - fotomobil s dotykovým displejem

29. března 2005, 00.00 | Dalším fotomobilem, který jsme podrobili testování, je Philips 755. Fotoaparát má sice rozlišení pouhých 0,3 MPix, ale disponuje dotykovou obrazovkou a funkcí Tag It, která umožňuje nejen dotykem ovládat přístroj, ale také psát poznámky ručně, nebo dokonce kreslit vlastní obrázky a editovat pořízené fotografie.

 

 

 

Sony Ericson K500i – fotomobil s 0,3MPix v praxi

15. března 2005, 00.00 | Sony Ericson K500i umožňuje pořizovat statické snímky o maximální velikosti 640 x 480 bodů a natáčet videosekvence o velikosti 176 x 144 bodů. Jak obstál v redakčním testu?

 

 

 

Siemens S65 - manažer, co umí 1,3 MPix snímky v praxi

4. března 2005, 00.00 | Dalším 1,3 MPix fotomobilem v našem testu je Siemens S65, který svou výbavou patří do kategorie manažerských telefonů. Umí pořizovat statické snímky s rozlišením až 1280x960 bodů a ozvučené video sekvence s rozlišením 176x144 bodů. Jak dopadl v našem testu?

 

 

 

Samsung SGH-D500 - fotomobil s rozlišením 1,3 MPix v praxi

11. února 2005, 00.00 | Po minulých dvou recenzích, kdy jsme se zabývali mobilními telefony s rozlišením 0,3 MPix, přichází nyní na řadu přístroj se čtyřnásobným rozlišením čítajícím 1,3 miliónů bodů zabalený do velmi povedeného těla s displejem zobrazující 262.144 barev. Jak dopadl v našem testu integrovaný fotoaparát tohoto mobilního telefonu?

 

 

 

Strana výpisu

2

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: