Recenze - příslušenství - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze - příslušenství

Sony E 3,5–5,6/18–55 OSS

23. března 2011, 00.00 | Druhý výměnný objektiv mikrosystému Sony E 18–55 mm 1:3,5–5,6 OSS je kompaktní setový pankratický objektiv s trojnásobným přiblížením a se systémem optické stabilizace obrazu – Optical SteadyShot s aktivním režimem v širokém úhlu pro větší účinnost stabilizace.

 

 

 

Sony E 16 mm 1:2,8

17. března 2011, 00.00 | První ze dvou výměnných objektivů mikrosystému Sony E, které jsou optimalizované pro hybridní kompaktní fotoaparáty Alfa NEX vybavené obrazovými snímači formátu APS-C. Oba objektivy na první pohled zaujmou luxusním vzhledem a spolu s těly NEX a příslušenstvím, jako je externí miniblesk, externí elektronický hledáček nebo externí mikrofon tvoří stylový, kompaktní a snadno přenosný fotografický systém.

 

 

 

Panasonic Lumix G FishEye 3,5/8

9. března 2011, 00.00 | Panasonic Lumix G FishEye 8 mm 1:3,5 je lehký, kompaktní výměnný objektiv systému Lumix G Micro, nebo chcete-li standardu mikro 4/3 – každopádně i díky tomu se v srpnu 2010, kdy byl uveden na trh, stal nejmenším a nejlehčím výměnným „rybím okem“ na světě.

 

 

 

Nikon AF-S Nikkor 3,5–5,6/28–300G ED VR

3. března 2011, 00.00 | Pankratický objektiv Nikon AF-S Nikkor 28–300 mm 1:3,5–5,6G ED VR nabídl zcela nový rozsah ohniskových vzdáleností v řadě objektivů Nikkor. Jako 10,7× zoom umožňuje široké využití, je vybaven efektivním systémem optické stabilizace obrazu – redukce vibrací VR II a přesným, rychlým a tichým systémem automatického zaostřování.

 

 

 

Tamron SP AF 4–5,6/70–300 Di VC USD

15. února 2011, 00.00 | Dlouhoohniskový pankratický objektiv určený pro digitální zrcadlovky vybavené obrazovým snímačem plnoformátovým i formátu APS-H a APS-C. Nabízí kvalitní optickou konstrukci, novou technologii pohonu systému automatického zaostřování a v provedení pro zrcadlovky Canon a Nikon disponuje systémem optické stabilizace obrazu. A zaujme i precizním dílenským zpracováním a příznivou prodejní cenou.

 

 

 

Představujeme fotobatoh Vanguard SkyBorne 48

25. ledna 2011, 00.00 | Tento nový model je zástupce nejnovější série profesionálních fotobatohů Vanguard. Mohli jsme ho vyzkoušet a podrobně "prozkoumat" a připravili jsme pro vás představení formou komentovaných fotografií podle známé pravdy, že „jeden obrázek často řekne více než tisíc slov“.

 

 

 

Test: Jak rychle dostat fotografie do počítače?

29. prosince 2010, 00.00 | Velikost fotografií i kapacita paměťových karet rostou závratnou rychlostí a s tím se zvětšuje i problém, jak rychle přenést fotografie z karty do počítače. Otestovali jsme pětici paměťových karet a trojici čteček, abychom ověřili, která kombinace přináší nejrychlejší přenos.

 

 

 

Transcend SDHC 32GB: rychlá/velkokapacitní karta pod drobnohledem

28. prosince 2010, 00.00 | Společnost Transcend uvedla na trh vysokokapacitní paměťové karty, které jsou určeny pro fotografy i nadšené kameramany. Jedná se o karty SDHC 32 GB Class 10 a Class 4. Do redakce nám dorazil jeden vzorek - konkrétně "rychlejší" verze Transcend 32GB class 10. Jak obstála v našem redakčním mini-testu?

 

 

 

Minirecenze objektivu Tamron SP AF 17-50 mm f2,8 XR DiII VC

27. října 2010, 00.00 | V dnešní minirecenzi si krátce otestujeme zajímavý objektiv Tamron SP AF 17-50 mm f2,8 XR DiII VC, který je určen pro DSLR s APS-C formátem snímače. Více viz náš článek.

 

 

 

Rychlý test teleobjektivu Panasonic Lumix G 100 – 300 mm Vario f4 – f5,6

19. října 2010, 00.00 | Když jsme před časem dostali od Panasonicu na skok zapůjčenou novinku – fotoaparát GH2, tak jsme měli možnost si také vyzkoušet nový teleobjektiv Lumix G 100 – 300 mm Vario f4 – f5,6. Pojďme se tedy podívat na jeho rychlý test.

 

 

 

Strana výpisu

7

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: