Recenze - skenery - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze - skenery

AGFA Photo AS 1110: kapesní skener v praxi

5. listopadu 2009, 00.00 | AGFA Photo AS1110 je kapesní skenovací zařízení, umožňující barevné skenování fotografií (nebo jiných předloh) do velikosti 10 x 15cm. Hlavními přednostmi skeneru jsou malé rozměry, nízká hmotnost, rychlé skenování a jednoduché ovládání. To vše jej předurčuje coby vhodný doplněk vaší mobilní kanceláře na cesty.

 

 

 

Epson Stylus SX405: levná a kvalitní tiskárna v praxi

27. srpna 2009, 00.00 | Jeden ze světových lídrů v oblasti fotografického tisku představuje novou fototiskárnu řady Stylus SX405. Jde o multifunkční zařízení A4 formátu se čtyřmi samostatnými inkousty, které nabídne intuitivní ovládání, barevný LCD a kromě samotného tisku samozřejmě též funkce skenování a kopírování.

 

 

 

Epson Perfection 4870 Photo v praxi – nakročeno k profi skenování

9. září 2004, 00.00 | Skener Epson Perfection 4870 Photo v sobě skrývá kombinaci kancelářského a profesionálního zařízení na snímání odrazových i transparentních předloh. Tvůrcům se podařilo spojit tyto dvě odlišné kategorie do funkčního celku.

 

 

 

Microtek ArtixScan 120tf

3. února 2004, 00.00 | Speciální filmové skenery představují v oblasti skenerů samostatnou kategorii. Microtek ArtixScan 120tf patří přitom v dané oblasti ke špičce. Co konkrétně může skener nabídnout a jak se vyrovnává s konkurencí naleznete v naší recenzi.

 

 

 

Umax Astra 4600, skener na doma

17. prosince 2003, 00.00 | Redakčním testem nám prošel skener Umax Astra 4600, který je typickým zástupcem kategorie středních domácích skenerů. Pokud nechcete vyhodit peníze za příliš levný nekvalitní skener a zároveň nemáte na špičkové modely, může být Astra 4600 pro vás tím správným kompromisem.

 

 

 

HP ScanJet 4670 - extravagantní skener od Packardů

30. října 2003, 00.00 | Poprvé byl skener oficiálně k vidění na INVEXu 2003 (kde mj. obdržel cenu "Best of INVEX 2003"), a musíme říct, že stejně jako porotu, i nás zaujal. Pryč je neprůhledný "dekl", kterým přiklápíme skenovaný dokument. Koncepce skeneru totiž posunuje funkci snímání obrázků do zcela jiné polohy, protože u HP se rozhodli, že nebudou vkládat dokumenty do skeneru, ale pokládat skener na dokumenty...

 

 

 

Lacie BlueScan 48 pod drobnohledem

12. května 2003, 00.00 | Redakčním testem prošel nový plošný skener od Lacie. Jakých výsledků dosáhl tento nováček v našich redakčních testech? Jde o novou alternativu cenově dostupného plošného skeneru pro širokou uživatelskou základnu?

 

 

 

HP photosmart 1200 - skener do kapsy?

24. dubna 2003, 00.00 | Společnost HP představila na veletrhu CeBTI 2003 kapesní skener určený zejména pro skenování fotografií v terénu. Nyní jsme měli možnost toto velmi netradiční zařízení testovat v praxi. Jaké to je pracovat se "skenerem na baterky"?

 

 

 

Test Microtek ScanMaker 4900

19. prosince 2002, 00.00 | Redakčním testem prošel nový A4 stolní skener společnosti Microtek. Jedná se o rychlý amatérský model s rozlišením 4800 x 2400 dpi a 48bitovou barevnou hloubkou. Co nabízejí dnešní amatérské skenery vyšší třídy?

 

 

 

Microtek FilmScan 1800 vs. FilmScan 35

22. července 2002, 00.00 | Jak dopadlo porovnání dvou filmových skenerů z nabídky firmy Microtek? Oba disponují stejným rozlišením snímače, nicméně jeden je cílen mezi amatéry, druhý mezi poloprofesionály. Jaká ja kvalita práce se skenery a jak vypadají výsledky ve vzájemném porovnání se dozvíte v našem rozsáhlém testu.

 

 

 

Strana výpisu

2

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: