Recenze - software - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:

Recenze - software

Acronis True Image 10 Home CZ: výkonný program pro zálohování dat

23. července 2007, 00.00 | Zálohování programů, libovolných dat či celých diskových oddílů, včetně jejich klonování, má své nezastupitelné místo i v oblasti digitální fotografie.
Nabízíme vám proto recenzi jednoho z nejlepších programů daného druhu, který je též dostupný v české a slovenské lokalizaci.
Jak dobře dokáže Acronis True Image ochránit výsledky vaší práce?

 

 

 

DxO FilmPack: profesionální simulace filmových materiálů

19. července 2007, 00.00 | Simulaci filmových a fotografických materiálů zvládne řada pluginů či samostatných aplikací. DxO FilmPack je zde zajímavý svou univerzálností, snadným používáním, slušnou cenou a samozřejmě také profesionálními výsledky. Představení pluginu vám dnes nabízíme.

 

 

 

Reallusion FaceFilter Studio 2.0: šikovná továrna na úpravy portrétových fotografií

16. července 2007, 00.00 | Komplexní grafický program na zpracování a především úpravy portrétových fotografií s řadou automatizovaných funkcí a výborně navrženým ovládáním dospěl před časem do své druhé stěžejní verze. Recenzi programu vám nyní nabízíme.

 

 

 

Image Trends plugins: nástroje na úpravy digitálních fotografií

9. července 2007, 00.00 | Společnost Image Trends nabízí několik velmi zajímavých Adobe Photoshop kompatibilních pluginů na úpravy digitálních fotografií, ke kterým přidává ještě samostatné aplikace na retuš prachových částic, obrazových artefaktů a korekce čočkovitého zkreslení objektivů digitálních fotoaparátů. Představení všech nástrojů
vám nyní nabízíme.

 

 

 

JetPhoto Studio 2007 Edition: správce digitálních fotografií s podporou GPS metadat

21. června 2007, 00.00 | Nová verze manažeru digitálních snímků pro Windows i Mac OS X rozšiřuje řady programů s podporou EXIF GPS metadat, určujících zeměpisnou pozici fotografie kdekoliv na zemském povrchu. Recenzi programu vám nyní nabízíme.

 

 

 

PhotoZoom Pro 2.2: výborný nástroj na zvětšování obrázků a fotografií

18. června 2007, 00.00 | Genuine Fractals je hezká věcička na zvětšování fotografií, existuje ale několik dalších obdobných programů, které umí přepočítat rozlišení obrázků a fotek jiným, a přitom neméně zdatným způsobem. Aktuální verze PhotoZoom Pro nabízí mimo jiné hlavně algoritmus S-Spline XL, jehož aplikaci si můžete přizpůsobit konkrétní grafické předloze. Podrobný popis daného produktu, včetně praktického srovnání s obdobnými funkcemi Adobe Photoshopu, naleznete v tomto článku.

 

 

 

ImagingShop 1.32: český manažer digitálních fotografií

13. června 2007, 00.00 | Nová verze správce a současně též editoru digitálních fotografií nabízí řadu zajímavých funkcí, využitelných nejen při základních úpravách snímků. Proto vám nabízíme podrobnou recenzi ImagingShopu se spoustou ukázek z prostředí programu.

 

 

 

Noiseware 4.1: Další, kdo bojuje se šumem

12. června 2007, 00.00 | Dalším efektivním likvidátorem šumu je šikovný prográmek Noiseware od společnosti Imagenomic. Program existuje jak coby "standalone" verze, tak i jako plugin pro Photoshop – a to v provedení pro Windows i Macintosh. A jak si vede v praxi?

 

 

 

Adobe Media Gallery: webové galerie pomocí Bridge CS3

6. června 2007, 00.00 | Publikování digitálních fotografií, sdílení náhledů souborů různých typů nebo zveřejnění výňatků z publikace prostřednictvím Webu. Pro tyto i další účely lze nyní použít bezplatné rozšíření správce souborů v Adobe Creative Suite 3 Bridge. Více již v našem článku.

 

 

 

Jak nainstalovat pluginy do Photoshopu?

4. června 2007, 00.00 | Poslední dobou jsme věnovali několik článků představení několika pluginů (neboli zásuvných modulů) pro Adobe Photoshop. Dnes máme připraven článek pro začátečníky, ve kterém podrobně ukážeme jak plugin nainstalovat a používat.

 

 

 

Strana výpisu

... 13

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: