Recenze - software - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:

Recenze - software

Bibble: profesionální prostředek pro RAW snímky

31. března 2006, 00.00 | Zpracováváte RAW fotografie? Kromě příslušných nástrojů Photoshopu či třeba Aperture a
Bridge tu je minimálně jeden další zajímavý prostředek pro úpravy daného typu obsahu.
Hovoříme zde o programu Bibble, který bychom rádi představili v tomto článku.

 

 

 

Fluid Mask 1.0.2, profesionální maskování v Adobe Photoshopu

11. ledna 2006, 00.00 | A máme tady opět maskování! Fluid Mask je profesionální a velmi výkonný plug-in pro maskování objektů a pozadí, jehož funkce jsou natolik zajímavé, že se jim určitě vyplatí věnovat pozornost.

 

 

 

Novinky Corel Paint Shop Pro X v praxi

31. října 2005, 00.00 | Grafický editor Paint Shop Pro od Corelu, dříve známý z portfolia společnosti Jasc, vyšel v polovině září ve své desáte verzi. Článek o tom jsme již přinesli před nedávnem. V následující recenzi přinášíme praktické dojmy a postřehy Corelu Paint Shop Pro X.

 

 

 

AKVIS Coloriage 1.1, plug-in na kolorizaci fotografií

20. června 2005, 00.00 | Adobe Photoshop kompatibilní plug-in na obarvování černobílých fotografií má ve své nabídce společnost AKVIS. Plug-in Coloriage funguje jako jakési velmi chytré omalovánky a jeho podrobnější představení vám nyní nabízíme.

 

 

 

Redukce digitálního šumu v Adobe Photoshopu CS2

13. června 2005, 00.00 | Přinášíme vám první praktické zkušenosti s filtrem redukce šumu v nové verzi Adobe Photoshop CS2 a několik praktických ukázek na snímcích z různých kategorií digitálních fotoaparátů.

 

 

 

Recenze: Zoner Photo Studio 7 - dokončení

19. dubna 2005, 00.00 | V závěrečném dílu se podíváme na dosud nezmíněné možnosti, poodhalíme některé zajímavosti a shrneme, co se líbí a na čem by se dalo ještě zapracovat. Stranou nezůstanou ani zcela nové věci, jako je třeba nový Zoner Photo Client 3.

 

 

 

Red Eye Pilot Plugin 1.0, pohodlné retuše červených očí

6. dubna 2005, 00.00 | Komfortních a snadno ovladatelných pluginů, navíc s přijatelnou cenou, není nikdy dost. Red Eye Pilot Plugin je nová verze původního standalone editoru na retuše červených očí a funguje v různých aplikacích kompatibilních s plugin architekturou Adobe Photoshop.

 

 

 

DxO Optics Pro 2.2, cílené optické korekce digitálních fotografií

7. března 2005, 00.00 | Optické a barvové korekce, odstranění vinětace, kompenzaci expozice, ostření a převod RAW snímků provádí profesionální software DxO Optics. Výhodou programu je mimo precizních výsledků také zaměření na přesně specifikovaný typ objektivu digitálního fotoaparátu a speciální RAW konvertor.

 

 

 

ImageAlign PRO 1.2 - upravujeme perspektivu

3. března 2005, 00.00 | Perspektivní a geometrické korekce fotografií jsou doménou manipulačního nástroje ImageAlign. Náprava soudkovitého, pincusion, vertikálního, horizontálního a několika jiných zkreslení je otázkou několika minut a využít při ní můžete i ImageAlign plug-in pro Adobe Photoshop.

 

 

 

Picasa 2 - freeware katalogizér od Google

17. února 2005, 00.00 | Picasa 2 je freewarový katalogizér obrázků a digitálních fotografií pro Windows a sponzoruje ho vyhledávač Google. A proč ho sponzoruje? Inu protože Picasa je katalogizér poměrně nevšední a protože současně nabízí poměrně zajímavé služby související s internetem, blogováním a webovými stránkami.

 

 

 

Strana výpisu

... 17

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: