Recenze - software - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:

Recenze - software

Noiseware Pro 3.0, pryč se šumem!

11. února 2005, 00.00 | Výborného pomocníka pro retušování šumu z digitálních fotografií nabízí společnost Imagenomic. Noiseware si hravě poradí i se značně zašuměnými fotografiemi a díky bohatým možnostem nastavení většinou nepřijdete ani o detaily. Program existuje v provedení pro Windows, Macintosh a navíc ještě jako Photoshop kompatibilní plug-in.

 

 

 

REALVIZ Stitcher 4.0, panorama v novém

3. února 2005, 00.00 | Profesionální editor na tvorbu panoramatických fotografií pro Mac OS X a Windows je už nějaký čas k dispozici ve své čtvrté verzi. Pokud vás zajímá, co nového REALVIZ Stitcher 4.0 nabízí, přečtěte si náš článek.

 

 

 

Microsoft Photo Story 3

19. ledna 2005, 00.00 | Animovaná a ozvučená videoreportáž sestavená ze statických fotografií? S novým softwarem od Microsoftu je to maličkost! Photo Story je navíc zcela zdarma pro uživatele operačního systému Windows XP, přičemž celý balík lze označit za zajímavý produkt pro domácí zpracování obrázků a digitálních fotografií.

 

 

 

Top 20 nejatraktivnějších softwarů pro práci s DF

28. prosince 2004, 00.00 | Nabízíme vám přehled dvaceti čtenářsky nejatraktivnějších recenzí softwaru pro práci s digitální fotografií publikovaných v roce 2004. Které z recenzovaných programů vás nejvíce zaujaly?

 

 

 

Aurelon PhotoPro LensTools & PhotoTools, užitečný doplněk pro Adobe Photoshop

22. prosince 2004, 00.00 | Dva nové Adobe Photoshop kompatibilní plug-iny série PhotoPro uvedla na trh společnost Aurelon. Plug-iny PhotoPro PhotoTools a PhotoPro LensTools jsou profesionální nástroje pro úpravy digitálních fotografií, které mohou výrazně vylepšit nejen v oblasti barev a různých fotografických efektů, ale především v oblasti různých filtrů korigujících zkreslení objektivu a chromatickou aberaci.

 

 

 

RAW PhotoDesk 1.12, levný konvertor digitálních fotografií

17. prosince 2004, 00.00 | Konvertor digitálních fotografií ve formátu RAW se může občas hodit. RAW PhotoDesk navíc neumí snímky pouze převádět, ale můžete je v programu rovnou i barevně upravit, změnit jejich rozlišení, zaostřit je a poté uložit v několika grafických formátech včetně formátů TIFF a PSD se 16-bitovými barvovými kanály.

 

 

 

Recenze: Zoner Photo Studio 7 - díl 4.

23. listopadu 2004, 00.00 | V dnešním dílu se zaměříme na novinky v tiskové a publikační oblasti. Co je nového v html galeriích, nakoukneme do široké nabídky tiskových šablon a dostane se i na vylepšení CD Vieweru, resp. promítání.

 

 

 

Recenze: Zoner Photo Studio 7 - díl 3.

10. listopadu 2004, 00.00 | V předchozích dílech jsme si popsali digitální podpis, práci s klíčovými slovy, operace s informacemi a další novinky. Dnešní díl bude zaměřen výhradně na nové možnosti editoru obrázků. Bude to korekce perspektivy, nové selektovací nástroje nebo třeba funkce na projasnění stínů.

 

 

 

Digital GEM PRO & GEM airbrush PRO, žehlička a restaurační nástroj na digitální fotografie

28. října 2004, 00.00 | Možná trochu drahé, ale zato poměrně účinné retušovací plug-iny nabízí ve svém internetovém obchodě společnost Kodak. Zatímco Digital GEM PRO dokáže z fotografií odstranit šum a případnou zrnitost, Digital GEM airbrush PRO vyhlazuje homogenní plochy s minimálním rozostřením a tedy jen s malou ztrátou detailů a umí též efektivně zrestaurovat a zvýraznit stíny.

 

 

 

Adobe Photoshop Elements 3.0 - podrobná recenze

26. října 2004, 00.00 | Nová verze balíku Adobe Photoshop Elements 3.0 představuje ucelené řešení pro správu, archivaci a sdílení digitálních fotografií, samostatnou část balíku pak tvoří editor pro jejich rychlé či rozsáhlejší úpravy. Betaverzi produktu jsme měli možnost otestovat a s výsledky se můžete seznámit v podrobném článku.

 

 

 

Strana výpisu

... 18

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: