Recenze - software - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:

Recenze - software

Instant Photo Scanner 1.0

7. dubna 2004, 00.00 | Chcete si za pár korun vylepšit software ke svému skeneru? Instant Photo Scanner obohatí váš TWAIN kompatibilní skener o funkce vícenásobného skenování dané předlohy, různé formy výstupu a práci se skenovacími profily.

 

 

 

Proč vznikají neostré snímky a jak je vylepšit

31. března 2004, 00.00 | Každý fotograf se jistě potýká s problémem rozostřených snímků. Pokud se jim chcete účinně bránit, je potřeba znát příčiny obrazové neostrosti. Těch je celá řada. V dnešním článku si ty, které vznikají při vlastní expozici, popíšeme a naučíme se jednoduchá pravidla, jež nám pomohou k co nejostřejším fotografiím. Druhá část článku je pak věnována programovému doostřování snímků.

 

 

 

S Ninjou proti šumu v digitální fotografii

12. března 2004, 00.00 | Nedávno publikovaný článek o příčinách vzniku šumu v digitální fotografii se setkal s mimořádným ohlasem, proto se k této problematice vracíme. V dnešním pokračování si popíšeme, jak zašuměné snímky vylepšit v digitální "fotokomoře" počítače.

 

 

 

Photoshop: testujeme pluginy (JPEG2000)

7. ledna 2004, 00.00 | V dalším díle seriálu si ukážeme a vyzkoušíme praktický plugin pro ukládání obrazových dat ve formátu JPEG2000. Progresivní kompresi a dekompresi ocení především webgrafici a webdesignéři. Více informací najdete v naší recenzi.

 

 

 

IView MediaPro: kvalitní aplikace pro digital asset management

21. listopadu 2003, 00.00 | Všestranná správa digitálních zdrojů, nízké systémové nároky a přístupná cena: Těmito i
dalšími klady se může pochlubit produkt společnosti iView Multimedia, který pro své
kvality získal řadu ocenění. Máme co do činění s konkurentem systémů typu Cumulus Canto
či Extensis Portfolio?

 

 

 

ArcSoft PhotoStudio 5

18. listopadu 2003, 00.00 | Grafických editorů typu "vše v jednom" existuje poměrně dost, a to nejen ve verzi pro Windows. Dnes si představíme novou verzi jednoho takového univerzálního kreslícího a efektového programu určeného především začínajícím uživatelům.

 

 

 

Adobe Photoshop CS a RAW

12. listopadu 2003, 00.00 | Jednou ze zajímavých novinek nového Photoshopu CS je integrovaná podpora pro RAW formáty digitálních fotoaparátů. Spolu s 16ti bitovou barevnou hloubkou pro následné zpracování fotografií jde o velmi silný nástroj.

 

 

 

Digital GEM 1.0, automatické retuše šumu pro Adobe Photoshop

23. května 2003, 00.00 | K rodině retušovacích plug-inů Digital ICE, Digital ROC a Digital SHO před několika dny přibyla novinka společnosti Applied Science Fiction, plug-in Digital GEM určený na automatizované retuše šumu a zrnění u digitálních i skenovaných fotografií. Je plug-in opravdu tak dobrý, jak jeho autoři uvádí?

 

 

 

Alien Skin Xenofex 2

28. dubna 2003, 00.00 | Balík efektů pro Adobe Photoshop a další grafické programy přichází na náš i světový trh ve své druhé a kompletně přepracované verzi. Co všechno nového Xenofex 2 nabízí si můžete přečíst v naší recenzi.

 

 

 

Podrobná recenze: Adobe Photoshop Album 1.0

31. března 2003, 00.00 | Novinkou společnosti Adobe na českém trhu je Photoshop Album, relativně levný univerzální multimediální balík pro import, katalogizaci a správu digitálních fotografií a dalších typů grafických souborů. Zajímá vás, co všechno Photoshop Album umí? Nabízíme vám podrobnou recenzi.

 

 

 

Strana výpisu

... 20

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: