Sony PXW-Z150 - SONY - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



SONY

Sony PXW-Z150

2. března 2016, 20.37 | Společnost Sony dnes oznámila PXW-Z150, nejnovější přírůstek do své XDCAM řady lehkých profesionálních videokamer s novými funkcemi umožňující bezdrátový provoz a 4K natáčení.

Sony představuje zcela nové PXW-Z150 kompaktní profesionální videokamery a poskytuje kvalitu 4K s vestavěným live streaming a možnostmi bezdrátového workflow

 

 

Rámec toho, co je tradičně možné s videokamerou; zachytit každý okamžik v až 120 snímků za sekundu (fps) High Frame Rate nepřetržité nahrávání v plné HD kvalitě. Clear Image technologie zoom pracuje s 24x zoomem a 18x zoomem v HD a 4K režimech, respektive, kromě standardního optického zoomemu 12x. Jediný 20 megapixel * 2 1,0 typ velikost Rozměrný obrazový snímač nabízí jasný obraz i při slabém osvětlení, což filmařům nabízí vynikající jas a ostrost, otevírá příležitosti pro flexibilní fotografování v nejrůznějších prostředích. V reakci na rostoucí očekávání v rychle se měnícím podnikovém průmyslu, mohou nyní uživatelé vychutnat živé schopnosti streamování a FTP bezdrátové spojení s vestavěným Wi-Fi.

 

 

PXW-Z150 je ergonomicky navržen tak, aby usnadnil fotografování. Kompaktní a lehké tělo zahrnuje integraci s pokročilými funkcemi, odstraňuje potřebu pro více externího příslušenství. Vestavěný 4-krokový ND filtr je součástí nabídky flexibility expozice a kontroly hloubky ostrosti  a Multi-Interface (MI). PXW-Z150 lze snadno ovládat pomocí smartphonu nebo tabletu pomocí Wi-Fi a má životnost baterie, která přináší nevšední 400 * 3 minuty dobu souvislého nahrávání - což vám umožní vždy zachytit, co je potřeba. S vysokou viditelností je dodáván s širokým výhledem na ohniskové vzdálenosti a vysokým kontrastem 0,39 typu 1440K OLED hledáčku, vedle 1550K LCD panelu 3,5-type.

 

 

 

 

Zdroj: SONY

Tématické zařazení:

 » Fórum  » Digitální fotoaparát - kompakt  » SONY  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: