Recenze - fototiskárny - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze - fototiskárny

Levná Canon Pixma IP 6000D v praxi

3. května 2005, 00.00 | V dnešní recenzi si představíme druhý nejvyšší model domácí fototiskárny společnosti Canon. Tento model se širokou podporou přímého tisku s poměrně příznivou cenou zaujme všechny kdo touží po dostupné fototiskárně s oddělenými inkousty.

 

 

 

HP Photosmart 8750 - první devítibarevný fototisk A3 v praxi

5. dubna 2005, 00.00 | Tiskárna HP Photosmart 8750 je první tiskárnou řady HP Photosmart, která umožňuje bezokrajový tisk na papír formátu A3+. Její oznámení proběhlo na nedávné PMA a nyní je již k dostání v prodeji. Nabízí kvalitní tisk pomocí 9 barevného systému inkoustů HP Vivera pro věrnější podání barev, zejména modré.

 

 

 

Canon Pixma iP8500 – tiskové dělo Canonu v praxi

31. března 2005, 00.00 | Canon Pixma iP8500 je fotografickou tiskárnou, ve které je využita nová kombinace 8 barevných inkoustů, zlepšující celkové barevné podání na výsledných fotografiích. Jak dopadl tento špičkový model z nové řady Pixma v našem redakčním testu?

 

 

 

HP Photosmart 7450 – levná fotografická tiskárna pro domácí tisk

24. března 2005, 00.00 | Tiskárna HP Photosmart 7450 nabízí barevný tisk formátu A4 v rozlišení 4800 x 1200 dpi a může se pochlubit kompaktními rozměry a univerzálním použitím. Nabízíme Vám praktické zkušenosti s tímto modelem.

 

 

 

HP Photosmart 8150 - domácí tisk fotografií levně a kvalitně v praxi

11. března 2005, 00.00 | Jednou z nejlevnějších fototiskáren formátu A4 od HP je model Photosmart 8150. Umožňuje tisk 6 inkoustovou technologií Photoret IV pro dosažení lepších barev. Ve výbavě má displej pro lepší navigaci v menu a snadnější výběr snímků při tisku z paměťové karty. Přikoupit lze i bezdrátový adaptér pro bezdrátovou komunikaci Bluetooth a duplexní jednotku pro oboustranný tisk.

 

 

 

HP Photosmart 8450 – špičkový inkjet pro vaše fotografie

16. listopadu 2004, 00.00 | Model Photosmart 8450 je zástupcem nejmodernější generace inkjetových fototiskáren HP. Co nabízí špičková tiskárna s Gen2 technologií v praxi? Komu se vyplatí investice do špičkového inkjetu?

 

 

 

HP Photosmart 2710 – všeuměl co dělá i fotky

12. listopadu 2004, 00.00 | HP Photosmart 2710 představuje kompaktní zařízení pro domácnost i kancelář, který umožňuje tisknout, skenovat, faxovat i kopírovat a i to ve fotografické kvalitě. Pojďme se na tohoto všestranného pomocníka podívat jak uspěl v našem podrobném redakčním testu.

 

 

 

Kodak EasyShare Printer Dock Plus - tisk fotografií jedním tlačítkem za minutu

19. října 2004, 00.00 | Nová přenosná termosublimační tiskárna od Kodaku umí bezokrajový tisk fotografií 10x15 za 60 sekund. Fotografie navíc vybaví ochrannou vrstvou odolnou i proti vodě. Jak vypadá tato tiskárna v praxi?

 

 

 

Tiskárna HP Photosmart 375 – kvalitní fotka kdekoliv a z čehokoliv

19. srpna 2004, 00.00 | Nová barevná fototiskárna HP Photosmart 375 představuje kompaktní přenosné zařízení na inkoustový tisk fotografií z počítače (USB), fotoaparátu (PictBridge), mobilu (Bluetooth) nebo z široké palety paměťových karet. Z tiskárny o velikosti malého toustovače ovšem padají vysoce kvalitní fotky.

 

 

 

Olympus Camedia P-10 –termosublimační tiskárna v praxi

29. června 2004, 00.00 | Termosublimační tiskárna Camedia P-10, to je zdařilý moderní design, bezokrajový fotografický tisk do formátu A6 už za 44 sekund i bez pomoci počítače s podporou nového komunikačního standardu PictBridge. jaké možnosti dnes nabízí termosublimační tisk ve srovnání s inkoustem? To napoví tato recenze.

 

 

 

Strana výpisu

4

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: