Recenze - fototiskárny - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze - fototiskárny

SONY DPP-FP90: dostupná mini-tiskárna v praxi

2. srpna 2007, 00.00 | Chcete rychle a snadno tisknout fotografie doma? Sony nabízí možnou alternativu - termosublimační tiskárnu DPP-FP90. Jedná se o kompaktní zařízení, umožňující tisk jak z paměťových karet, tak i prostřednictvím PC. Měli jsme možnost tento zajímavý produkt otestovat…

 

 

 

HP Photosmart C5180: výkonná multifunkce v praxi

15. června 2007, 00.00 | Rychlá a snadno ovladatelná multifunkční tiskárna formátu A4 s šesti samostatnými inkousty, ethernetovým připojením k síti a barevným 6,1 cm displejem - to je HP Photosmart C5180, zařízení určené pro segment domácího tisku, jež nabízí také funkce kopírky a barevného skeneru.

 

 

 

Sony SnapLab: tiskněte fotografie snadno a rychle

27. dubna 2007, 00.00 | V dnešní recenzi si přiblížíme jedno velice zajímavé zařízení - SnabLab UP-CR10L/LI1 od společnosti Sony. Jedná se o malý přenosný foto kiosek, nabízející jednoduchý tisk snímků až do formátu 13 x 18 cm. Pro jakou cílovou skupiny je tento netradiční přístroj určen a co nám může nabídnout? Odpovědi hledejte v článku.

 

 

 

Canon iPF5000 – luxus pro vaše fotografie

16. února 2007, 00.00 | Dlouhodobému testu jsme podrobili špičkový model dvanáctibarevné inkoustové tiskárny Canon. V tomto článku se zaměříme na stroj z pohledu nasazení pro špičkový tisk digitálních fotografií.

 

 

 

HP Photosmart 8250 - rychlá foto tiskárna v praxi

18. srpna 2005, 00.00 | Do redakce nám dorazila jedna z posledních novinek od společnosti HP, tiskárna Photosmart 8250. Tiskárna využívá nejnovějších tiskovou technologií a přináší vyšší rychlost tisku, nižší náklady a dobrou kvalitu tisku. Co můžeme čekat od nejnovější generace fototiskáren HP?

 

 

 

Epson Stylus Photo R2400 - inkoustová A3+ v praxi

28. července 2005, 00.00 | Je to inkoustová tiskárna maximálního formátu A3+, pracující na piezoelektrickém principu s osmi pigmentovými inkousty Ultrachrome K3. Jako jediná z nové řady tiskáren Epson s touto technologií používá malé zásobníky a je tudíž určena spíše poloprofesionálnímu nasazení. Mechanicky je velmi podobná současně prodávanému typu Stylus Photo R1800.

 

 

 

Příslušenství Kodak - tiskárna Printer Dock Series 3 a prohlížeč Picture Viewer

1. července 2005, 00.00 | K nedávno recenzovanému fotoaparátu Kodak EasyShare Z740 lze přikoupit za poměrně výhodnou cenu termosublimační tiskárna Printer Dock Series 3. V testu jsme se jí podívali na zoubek, společně s mobilním prohlížečem snímků od téže značky.

 

 

 

Epson Stylus Pro 4800 - osmibarevný inkoustový tisk A2 pro nejnáročnější v praxi

17. června 2005, 00.00 | Je to profesionální inkoustová tiskárna maximálního formátu A2, používající osvědčené hlavy MicroPiezo a osm pigmentových inkoustů Ultrachrome K3. Mechanicky je téměř shodná se stávajícím typem Stylus Pro 4000, přičemž hlavním rozdílem je právě systém osmi barev, pojmenovaný podle toho, že obsahuje tři různě syté varianty černé barvy.

 

 

 

Špičková fototiskárna Epson Stylus Photo R1800 v redakčním testu

3. června 2005, 00.00 | V dnešním redakčním testu si podrobně představíme jeden z nejnovějších přírůstků v rodině inkoustových tiskáren značky Epson dostupný na českém trhu. R1800 je velice zajímavá foto-tiskárna formátu A3, která se může pochlubit několika zajímavými specifiky.

 

 

 

Epson PictureMate - Domácí tisk fotografií bez počítače v praxi

1. června 2005, 00.00 | Již téměř před rokem byla uvedena tiskárna Epson PictureMate, která je určena zejména pro domácí a soukromé využití. Inkoustový tisk bezokrajových fotografií v rozměru až 10 x 15 cm můžeme aktivovat i bez počítače pomocí čtečky paměťových karet, PictBridge nebo Bluetooth. Vyzkoušeli jsme si tiskárnu zejména při tisku bez přítomnosti počítače.

 

 

 

Strana výpisu

3

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: