Recenze - skenery - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Jak se jmenuje výstava fotografií od fotografa Sebastião Salgada?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze - skenery

Canon CanoScan 9000F Mark II v testu

8. prosince 2013, 10.40 | Tento výkonný a všestranný plochý skener jsme představili jako novinku letos v březnu, k dostání je od dubna a jeho prodejní cena se pohybuje kolem pěti tisíc korun. V testu jsem se zaměřil hlavně na skenování fotografií a transparentních předloh – kinofilmů, ať už v pásech, nebo diapozitivů v rámečcích, a také středního formátu.

 

 

 

Canon imageFORMULA P-208 a Wi-Fi jednotka WU10 v testu

30. srpna 2013, 09.33 | Velmi kompaktní vysokorychlostní dokumentový skener P-208 a zvláště pak ve spojení s Wi-Fi jednotkou WU10 je ideální řešení pro uživatele, kteří potřebují mít možnost digitalizovat na různých místech nejrůznější dokumenty, vizitky a průkazky a odesílat tato data obratem do své kanceláře a různých síťových řešení.

 

 

 

HP Officejet Pro 8600 Plus e-All-in-One

4. května 2013, 08.11 | Nové vícefunkční zařízení s připojením k internetu sdružuje inkoustovou tiskárnu, skener, kopírku a fax. Je určeno hlavně pro použití v malých a „domácích“ firmách, ale je využitelné i pro tisk fotografií. Díky Wi-Fi připojení umožňuje i bezdrátový tisk, a to i z mobilních zařízení. A nabízí také různé praktické funkce, které ocení nejen firemní pracovníci.

 

 

 

HP Scanjet 300 v testu

6. dubna 2013, 14.00 | Plochý skener Hewlett-Packard, spolu s modelem 200 nejmenší v portfoliu HP, jsme představili jako novinku v době, kdy jsme jej už měli v testu a mohli si ověřit rychlost a kvalitu skenování i jak se skener ovládá. V recenzi se tudíž můžeme v maximální míře věnovat naskenovaným testovacím předlohám a screenshotům.

 

 

 

HP Deskjet Ink Advantage 5525 e-All-in-One

13. února 2013, 15.18 | Vyzkoušel jsem druhé vícefunkční zařízení nové řady HP Deskjet Ink Advantage, umožňující tisk, skenování, kopírování a využití bezdrátové Wi-Fi komunikace a připojení na internet. Je výhodné pro jednoduchý, cenově dostupný bezdrátový tisk dokumentů, prezentací nebo grafů s použitím nízkonákladových originálních inkoustů HP, ale také pro tisk fotografií v laboratorní kvalitě.

 

 

 

HP Deskjet Ink Advantage 3525 e-All-in-One

18. ledna 2013, 16.57 | První ze dvou multifunkčních zařízení nové řady Deskjet Ink Advantage, které jsem mohl vyzkoušet, výrobce doporučuje hlavně pro domácnosti a domácí kanceláře. Umožňuje inkoustový tisk do formátu A4, pohodlný automatický oboustranný tisk, tisk bezdrátový i přes internet s využitím řešení HP ePrint a také kopírovat a skenovat plošné netransparentní předlohy.

 

 

 

HP Photosmart 7510 e-All-in-One v praxi

22. července 2012, 17.17 | Modely v produktové řadě Photosmart jsou primárně určeny pro použití v domácnosti. Testované multifunkční zařízení typu „vše v jednom“ se ale samozřejmě velmi dobře uplatní i v domácí a běžné menší kanceláři nebo firmě. Umožňuje tisk, skenování, kopírování a díky technologii Wi-Fi a na ni navázaným aplikacím nabízí funkce ePrint, eFax a také uložení snímků na web.

 

 

 

Canon imageFORMULA P-215 v testu

15. června 2012, 12.36 | Skener P-215 je malý, lehký, snadno přenosný a velmi rychlý – nejrychlejší kompaktní skener napájený přes USB. Je ideální doplněk vybavení malé a domácí kanceláře, uvítají ho ti, kdo „pracují na dálku“, ale obecně je vhodný pro kohokoli, kdo potřebuje snadno a rychle digitalizovat dokumenty, prezentace, případně i fotografie, a nechce si pořizovat „velký skener“.

 

 

 

HP Photosmart Premium: šikovná multifunkce v praxi

22. srpna 2011, 00.00 | HP Photosmart Premium je inkoutová multifunkce, určená pro všechny uživatele, co si potrpí na bohatou funkční výbavu, pěkný design a kompaktní rozměry. Zařízení dále nabízí například též podporu bezdrátové technologie, velký dotykový LCD a 5 oddělených inkoustů – včetně dvou černých pro lepší podání šedé škály. A jak dopadlo HP Premium v našem redakčním testu?

 

 

 

Lexmark S815 Genesis: nový koncept tiskárny v praxi

31. března 2011, 00.00 | Společnost Lexmark nedávno uvedla zcela nový koncept inkoustových tiskáren. Lexmark S815 Genesis představuje inkjetovou multifunkci, která svým potenciálním uživatelům nabídne dobrý poměr rychlosti a kvality, inovativně řešený skener nebo elegantní design. Pomyslnou třešničkou na dortu je velice příjemné ovládání – jak pomocí dotykového panelu, tak inteligentní řešení SmartSolutions. A jak obstála S815 v našem redakčním testu?

 

 

 

Strana výpisu

1

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: