Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Ricoh R1v - širokoúhlý 5 MPix krasavec v praxi

8. února 2005, 00.00 | Na CESu 2005 byl představen model Ricoh R1v, který nabízí širokoúhlé záběry díky nejkratší ohniskové vzdálenosti 28 mm, ale zároveň také slušnou míru přiblížení díky 4,8x optickému zoomu. Vše zabaleno v kompaktním kovovém těle a dostupné za cenu pod 10.000,- Kč. Jak dopadl tento fotoaparát v našem testu?

 

 

 

Canon Ixus i5 – 5 MPix ultrakompakt v praxi

3. února 2005, 00.00 | Máme možnost vám přinést recenzi z řady ultrakompaktních fotoaparátů od společnosti Canon. Jedná se o model Ixus i5, který se může pochlubit 5 milionovým rozlišením a rozšířenými funkcemi jako histogram, přímý tisk apod. Pojďme se podívat jak uspěl v našem podrobném redakčním testu.

 

 

 

REALVIZ Stitcher 4.0, panorama v novém

3. února 2005, 00.00 | Profesionální editor na tvorbu panoramatických fotografií pro Mac OS X a Windows je už nějaký čas k dispozici ve své čtvrté verzi. Pokud vás zajímá, co nového REALVIZ Stitcher 4.0 nabízí, přečtěte si náš článek.

 

 

 

Sagem myS-7 - fotomobil v praxi

2. února 2005, 00.00 | První vlaštovkou mezi recenzemi fotomobilů na našem serveru je Sagem myS-7. První smartphone Sagemu se systémem Windows Mobile nabízí také 0,3MPix fotoaparát s možností natáčení ozcučených video sekvencí. Jak dopadl v našem testu?

 

 

 

Canon PowerShot A510 - odlehčená verze legendy v praxi

31. ledna 2005, 00.00 | Jako první máme možnost vám přinést recenzi horké novinky od Canonu. Úspěšný model A75 je nahrazen modelem A510, který si ze svého předchůdce bere to nejlepší. Tělo fotoaparátu však bylo znatelně zmenšeno, nový objektiv poskytuje až čtyřnásobný optický zoom, rozlišení snímků 3 MPix zůstává a navíc komunikuje i v českém jazyce. Jak dopadl A510 v redakčním testu?

 

 

 

Canon EOS-1Ds Mark II - skutečně profesionální 16 MPix DSLR

27. ledna 2005, 00.00 | 21. září 2004 se na chvíli zastavil fotografický svět! Canon totiž uveřejnil své první oficiální zprávy o nové profesionální 16 MPix digitální zrcadlovce Canon EOS-1Ds Mark II. Jedná se o nástupce předchozího 11 MPix modelu Canon EOS-1Ds. Čím EOS-1Ds Mark II překvapil?

 

 

 

Nikon Coolpix 8800 – 8 MPix ultrazoom se stabilizací v praxi

21. ledna 2005, 00.00 | V současné době je na trhu celá řada digitálních fotoaparátů s elektronickým hledáčkem a 8 milionovým rozlišením s velmi podobnými parametry. Snažíte se z této široké nabídky vybrat ten, který by vám vyhovoval? Snad vám napoví tato recenze Nikonu Coolpix 8800.

 

 

 

Microsoft Photo Story 3

19. ledna 2005, 00.00 | Animovaná a ozvučená videoreportáž sestavená ze statických fotografií? S novým softwarem od Microsoftu je to maličkost! Photo Story je navíc zcela zdarma pro uživatele operačního systému Windows XP, přičemž celý balík lze označit za zajímavý produkt pro domácí zpracování obrázků a digitálních fotografií.

 

 

 

Canon EOS 1D Mark II - profesionální reportážní DSLR v praxi

18. ledna 2005, 00.00 | Již je tomu téměř rok, co byl oznámen nástupce legendárního fotoaparátu Canon 1D, který si oblíbili zejména reportážní fotografové. Nyní nám 1D Mark II dorazil do redakce k podrobnému testu a nelze skrýt nadšení z rozlišení 8,2MPix, sériového snímání 8,5 snímků za sekundu a neuvěřitelně velkému bufferu, díky kterému pořídíme v sérii až 40 snímků. Co tedy tato profesionální DSLR zrcadlovka nabízí?

 

 

 

Konica Minolta DiMAGE A200 – 8 MPix elektronická zrcadlovka v praxi

13. ledna 2005, 00.00 | Na testování k nám nyní dorazil produkční vzorek elektronické zrcadlovky ze stáje Konica Minolta, který má označení DiMAGE A200. Nabízí 8 miliové rozlišení a 7násobný optický zoom se širokou nabídkou funkcí. Její velkou výhodou je možnost manuálního ostření a změny ohniskové vzdálenosti pomocí prstence na tubusu objektivu. Pojďme se na něj blíže podívat.

 

 

 

Strana výpisu

... 65 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: