Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Olympus Camedia P-10 –termosublimační tiskárna v praxi

29. června 2004, 00.00 | Termosublimační tiskárna Camedia P-10, to je zdařilý moderní design, bezokrajový fotografický tisk do formátu A6 už za 44 sekund i bez pomoci počítače s podporou nového komunikačního standardu PictBridge. jaké možnosti dnes nabízí termosublimační tisk ve srovnání s inkoustem? To napoví tato recenze.

 

 

 

Elegantní Samsung Digimax V5 v praxi

28. června 2004, 00.00 | Samsung směle útočí nejen na trh s mobilními telefony, ale i v digitální fotografii předvádí čím dál přesvědčivější kousky. Fotoaparát Digimax V5 snoubí atraktivní parametry, design a kapesní provedení s tradičně snadným ovládáním asijského typu. O kolik je V5ka lepší než nedávno pochválený model V4?

 

 

 

Kreativnější Canon PowerShot A75 v každodenní praxi

24. června 2004, 00.00 | Canon oprášil oblíbený model, inovoval ho o nejrozšířenější standard přímého tisku PictBridge, zvětšil displej a přidal nové kreativní režimy. Zaujme nové příznivce digitální fotografie, kteří se chtějí naučit fotografovat a potřebují ušetřit? Vyplatí se A70, A75 nebo raději dražší A80?

 

 

 

SkinTune 1.0 pro Adobe Photoshop

24. června 2004, 00.00 | Potřebujete barevně upravit pleťové odstíny na portrétových fotografiích a nechce se vám složitě manipulovat s korekčními funkcemi Adobe Photoshopu nebo jiných grafických editorů? Možná by vám v tom mohl pomoci nový plugin SkinTune společnosti PhotoTune.

 

 

 

MRWFormat 1.60 a Camera Raw 2.2 pro Adobe Photoshop

23. června 2004, 00.00 | Sofistikovaný plug-in pro úpravy a import RAW fotografií do Adobe Photoshopu a Photoshop Elements s názvem MRWFormat nabízí velmi zajímavé služby. Oproti firemnímu plug-inu Camera Raw společnosti Adobe podporuje MRWFormat pouze digitální fotoaparáty Minolta, obsahuje však slušnou řádku interpolačních algoritmů a široké možnosti ovlivnění importovaných fotografií.

 

 

 

Konica Minolta G600 - 6MPix sexy elegán v praxi

22. června 2004, 00.00 | Na dnešek máme připravenou recenzi nové DiMAGE G600, která nabízí elegantní design, šest megapixelů a ozvučené video sekvence. O kolik je lepší oproti svému předchůdci DiMAGE G500? Má šanci zpřístupnit se díky jednoduchému ovládání všem členům rodiny?

 

 

 

FixerLabs plug-ins, úpravy digitálních fotografií v Adobe Photoshopu

21. června 2004, 00.00 | Společnost FixerLabs se specializuje na Adobe Photoshop kompatibilní plug-iny určené pro úpravy digitálních fotografií. Kompletní produktová řada momentálně obsahuje pět plug-inů a dnes vám nabízíme jejich popis.

 

 

 

HP Deskjet 9670 – barevná inkoustová A3+ paráda s duplexem

18. června 2004, 00.00 | Pokud hledáte šestibarevný inkoustový tisk s rozlišením až 4800 x 1200 dpi ve formátu A3+ a přitom nemáte peněz na zbyt měli by jste zbystřit. Tiskárny řady HP Deskjet 96x0 nabízejí vynikající výkon odpovídající domácímu a kancelářskému uživateli nejen kvalitou, ale i cenou.

 

 

 

Konica Minolta Z2 - ultra rychlík s ultrazoomem v praxi

17. června 2004, 00.00 | Jaké jsou naše praktické zkušenosti z podrobného testování druhé verze DiMAGE Z? Co všechno nabízí tato elektronická zrcadlovka s rozlišením 4MPix, 10x zoomem a špičkovým záznamem videa? Vyplatí se upgrade z verze Z1?

 

 

 

FlashTrax komfortní karavan pro vaše fotografie

16. června 2004, 00.00 | Jsou Vaše fotografické výlety „delší“ než zásoba paměťových karet? Potřebujete šikovného a velkokapacitního pomocníka na skladování vašich obrázků na cestách? Hodil by se komfort prohlížení uložených obrázků? Co takhle mít sebou navíc ještě spoustu své oblíbené muziky? Pak je tu pro Vás FlashTrax.

 

 

 

Strana výpisu

... 74 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: