Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Recenze: Zoner Photo Studio 7 - díl 2.

21. října 2004, 00.00 | V předchozím dílu jsme se seznámili s několika zásadními novinkami, kterými je hierarchické třídění klíčových slov, panel klíčových slov, hodnocení fotografií a možnosti digitálního podpisu. Dnes se zaměříme na podrobné seznámení s vylepšeními v oblasti zobrazení a editace parametrů fotografií a pochopitelně zbude místo i na další drobnosti.

 

 

 

Panasonic Lumix LC1 - takřka analogový digitál v praxi

21. října 2004, 00.00 | Společnost Panasonic na začátku tohoto roku vyvinula svou modifikaci fotoaparátu Leica Digilux 2. Jedná se o digitální EVF zrcadlovku s 5MP obrazovým rozlišením a nepřehlédnutelným designem, navazující na staré fotoaparáty z minulého století. Jak dopadlo skloubení digitální technologie s analogovým tělem?

 

 

 

Kodak EasyShare CX7530 - zajímavý low-end v podrobném testu

20. října 2004, 00.00 | Společnost Kodak inovovala svůj model CX7430 a do nového modelu CX7530 přidala snímač s větším rozlišením a vyladila firmware. Pojďme se podívat, jak nový model obstál v redakčním testu a co všechno může uživatelům nabídnout i přes svou poměrně nízkou cenu.

 

 

 

Kodak EasyShare Printer Dock Plus - tisk fotografií jedním tlačítkem za minutu

19. října 2004, 00.00 | Nová přenosná termosublimační tiskárna od Kodaku umí bezokrajový tisk fotografií 10x15 za 60 sekund. Fotografie navíc vybaví ochrannou vrstvou odolnou i proti vodě. Jak vypadá tato tiskárna v praxi?

 

 

 

Recenze: Zoner Photo Studio 7 - díl 1.

13. října 2004, 00.00 | Tak jsme se dočkali. Zoner Photo Studio 7 je na světě. V Preview jsem stručně představil novinky, v této sérii článků se s nimi seznámíme více do hloubky. Tento díl je zaměřen především na klíčová slova a digitální podpis, které patří mezi nejvýraznější vylepšení nové verze.

 

 

 

X-Drive II - 40 GB místa pro vaše fotografie na cestách v praxi

7. října 2004, 00.00 | Přenosných zálohovacích zařízení pro ukládání snímků z paměťových karet je na trhu celá řádka a nabízejí různé funkce. Jedno z nejjednodušších a zároveň také nejlevnějších řešení je databanka iTec X-Drive II. Jak se předvedla v našem praktickém redakčním testu?

 

 

 

Vyhodnocení ankety o nejkvalitnější fotografii 4 DSLR

6. října 2004, 00.00 | Dne 3.9.2004 v článku "Mega srovnávací test 4 nejprodávanějších digitálních zrcadlovek" jsme uveřejnili anketu, kde jste na základě 4 reálných studiových portrétů, každý pořízený jedním z testovaných fotoaparátů a sice Canon EOS 10D, Canon EOS 300D, Nikon D100 a Nikon D70 měli hlasovat o fotoaparát s nejlepší obrazovou kvalitou. Dále jste měli uhádnout, který portrét je pořízen kterým fotoaparátem. Jak anketa dopadla?

 

 

 

Canon PowerShot A400 - velmi levný 3MP fotoaparát se zoomem v praxi

23. září 2004, 00.00 | Canon se rozhodl inovovat svou řadu fotoaparátů PowerShot Axx0 a do nového modelu přidal optický 2,2x zoom. Nyní je tedy na trhu velmi kvalitní, ale zároveň velmi levný kompakt určený pro nenáročné uživatele. Pojďme se tedy podívat, co všechno nabízí.

 

 

 

ObjectRescue Pro 1.5 - záchrana smazaných dat z paměťových karet

20. září 2004, 00.00 | Smazali jste si omylem nějaké důležité fotografie, video či jiná data na paměťové kartě nebo se karta z ničeho nic tváří jako prázdná? Nevěšte hlavu, i na první pohled ztracená data lze v mnoha případech zachránit s pomocí specializovaných aplikací.

 

 

 

Nikon CoolPix 3200 - malý 3MP automat v praxi

14. září 2004, 00.00 | Nikon myslí i na ty, kteří nechtějí profesionální výbavu, ale stačí jim malý elegantní fotoaparát s jednoduchým ovládáním. Model 3200 nabízí 3,2MP obrazového rozlišení, trojnásobný optický zoom, ozvučené video sekvence a několik scénických režimů pro snadné fotografování. Jak obstál v našem testu?

 

 

 

Strana výpisu

... 70 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: