Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Sony DSC-P100 - rychlý elegán s 5MP v praxi

29. července 2004, 00.00 | Tento líbivý kompaktní digitální fotoaparát s 5MP obrazového rozlišení zaujme nejen stylovým designem, ale i nízkou hladinou digitálního šumu. Co všechno umí? Je opravdu tak rychlý jak uvádějí papírové hodnoty? To vše se dozvíte v naší recenzi.

 

 

 

Ricoh Caplio GX - černý rychlík v praxi

27. července 2004, 00.00 | Nejlepší digitální fotoaparát od společnosti Ricoh se má pyšnit takřka okamžitou odezvou závěrky, rychlým startem, pěti megapixely obrazového rozlišení a to vše za lidovou cenu. Snese srovnání s konkurencí?

 

 

 

Širokoúhlý Fuji FinePix F710 - rychlý elegán v praxi

22. července 2004, 00.00 | Šestimegapixelový fotoaparát s líbivým designem, velmi rychlým startem a schopností tvořit jak širokoúhlé snímky v poměru 16:9, tak i klasické 4:3 je právě na trhu. Přečtěte si jak obstál v našem testu.

 

 

 

Casio EX P-600 s osobitým designem a šesti megapixely v praxi

20. července 2004, 00.00 | Nová vlajková loď digitálních fotoaparátů společnosti Casio zaujme nejen svým futuristickým vzhledem, ale i širokou škálou funkcí, které usnadňují amatérským fotografům pořizování nevšedních snímků. To vše spolu se čtyřnásobným optickým zoomem, šesti megapixely a velkým displejem v podrobném testu.

 

 

 

Srovnávací test 50 mm objektivů od Canonu

16. července 2004, 00.00 | Podrobili jsme testu dva vynikající a extrémně světelné objektivy Canon s pevným ohniskem a sice EF 50 mm f/1.4 USM a EF 50 mm f/1.8 II, jednak z hlediska jejich kvality ale zejména z hlediska proč do nich investovat a co a jak s nimi fotografovat.

 

 

 

Umax Premier 6331 - opravdu levných 6MPix v praxi

15. července 2004, 00.00 | Rozlišení 6 mil. bodů, trojnásobný optický zoom, velký displej, histogram a řada funkcí. To vše nabízí nejen "drahé značkové fotoaparáty", ale nově i cenově dostupné modely vyšší low-end třídy. Jak funguje tento papírově nadupaný low-end v praxi?

 

 

 

Praktické srovnání makro objektivů Sigma

12. července 2004, 00.00 | V minulém článku na téma makrofotografie u DSLR jsme se zabývali možnostmi jak dosáhnout skutečného makro měřítka 1:1 (tzv. snímání Life Size). Nyní Vám představíme 2 skutečné a vynikající makroobjektivy Sigma s měřítkem snímání 1:1. Který z nich je lepší a kolik stojí takový opravdu vynikající makroobjektiv?

 

 

 

Hama Mobile DataSafe II - vypalování fotografií v praxi

9. července 2004, 00.00 | Pokud nechcete být na svých cestách omezováni v počtu zaznamenaných fotografií, máte tři možnosti. Buď vést sebou notebook nebo klasickou databanku s vestavěným hard diskem a nebo použít cestovní vypalovačku stříbrných disků. Jak v praxi funguje poslední jmenované řešení?

 

 

 

Atraktivní EVF zrcadlovka Fuji FinePix S20Pro v praxi

1. července 2004, 00.00 | Jak funguje 4. generace SuperCCD SR v kombinaci se 6x zoomem a koncepcí elektronické zrcadlovky? V čem se zásadně liší modely S20PRO a S7000, kterými se Fuji snaží bojovat v těžké konkurenci ostatních ultrazoomů? Nejen to se dozvíte v naší recenzi.

 

 

 

Makrofotografie u DSLR

30. června 2004, 00.00 | Makrofotografie zobrazuje živé i neživé předměty tak, jak je lidské oko jen stěží může vidět. Vlastníte-li digitální zrcadlovku tak vám nabízíme úvod do magiského světa skutečné makrofotografie. Co budete potřebovat?

 

 

 

Strana výpisu

... 73 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: