Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

PixVue: výkonný správce digitálních fotografií

14. září 2004, 00.00 | Propracovaná správa digitálních fotografií přímo v systémovém prostředí Windows, bohaté
možnosti exportu obrázkových kolekcí a hlavně jedinečné možnosti práce s metadaty ve
formátech Exif, IPTC a XMP. Takovýmito vlastnostmi se může pochlubit freewarový produkt
PixVue, jehož přiblížení přinášíme v této recenzi.

 

 

 

Epson Perfection 4870 Photo v praxi – nakročeno k profi skenování

9. září 2004, 00.00 | Skener Epson Perfection 4870 Photo v sobě skrývá kombinaci kancelářského a profesionálního zařízení na snímání odrazových i transparentních předloh. Tvůrcům se podařilo spojit tyto dvě odlišné kategorie do funkčního celku.

 

 

 

Sony Cybershot DSC-W1 v praxi – 2,5“ fotografií v kapse

9. září 2004, 00.00 | V dnešní recenzi si představíme elegantní 5MPix kompakt společnosti Sony, který se může pochlubit nejen 2,5" LCD displejem zarámovaným v hliníkovém těle. Jaké výsledky dosáhl tento kompakt střední třídy?

 

 

 

Objektiv Sigma 18-125 mm f/3.5-5.6 DC - levný superzoom pro DSLR v praxi

8. září 2004, 00.00 | Jak roste obliba digitálních zrcadlovek (DSLR) - na což má samozřejmě vliv jejich klesající cena - tak roste potřeba objektivů vhodných pro digitální zrcadlovky. Jedním z objektivů vyvinutých speciálně pro DSLR je objektiv Sigma 18-125 mm f/3.5-5.6 DC. Je k dispozici v bajonetu pro Sigmu, Canon, Nikon a Pentax. My jsme tento objektiv podrobili srovnávacímu testu a sice ve versi pro Canon.

 

 

 

Konica Minolta DiMAGE Z3 - první recenze levného ultrazoomu se stabilizací

7. září 2004, 00.00 | S napětím očekávaná novinka od společnosti Konica Minolta dorazila do naší redakce. DiMAGE Z3 je nová digitální elektronická zrcadlovka z kategorie ultrazoomů díky svému 12x optickému přiblížení, k tomu navíc přidává systém stabilizace obrazu AntiShake, rychlou odezvu a další vymoženosti. Je to tedy plnohodnotný nástupce Z2, nebo pouhé kosmetické vylepšení? Uspokojí nároky fotografů a obstojí v dnešní konkurenci?

 

 

 

Mega srovnávací test 4 nejprodávanějších digitálních zrcadlovek

3. září 2004, 00.00 | Před několika týdny oznámil Nikon zlevnění 6 megapixelové digitální zrcadlovky Nikon D100. Protože digitální zrcadlovky tvoří královskou třídu mezi digitálními fotoaparáty, přinášíme Vám rozsáhlý test 4 nejprodávanějších DLSR na českém trhu a sice Nikonu D100, Nikonu D70, Canonu EOS 10D a Canonu EOS 300D. Pokud uvažujete nad jejím pořízením, neměli byste tento článek minout.

 

 

 

Canon PowerShot G6 – Na vlastní kůži i oko

2. září 2004, 00.00 | Společnost Canon rozšířila svoji nabídku kompaktních fotoaparátů v královské řadě "G" o nový fotoaparát G6. G6ka nabízí 7,1 megapixelu, 4x optický zoom, otočný 2.0" TFT displej a širokou nabídku funkcí. Jaké výsledky předvedla v našem podrobném redakčním testu?

 

 

 

Canon ZoomBrowser EX 4.6.1

30. srpna 2004, 00.00 | Před časem jsme na našem serveru publikovali několik článků o firemních image browserech dodávaných k některým značkám digitálních fotoaparátů. Dnes je řada na aktuální verzi ZoomBrowseru společnosti Canon, která patří mezi celosvětově mezi největší výrobce digitálních fotoaparátů všech kategorií.

 

 

 

Fuji FinePix F810 ZOOM – exkluzivní novinka v praxi

26. srpna 2004, 00.00 | Příjemný kovový digitální fotoaparát s čipem SuperCCD HR 4. generace a rozlišením 6.6 Mpix. Tak by mohla znít jednoduchá definice modelu F810, který jsme měli jako první v ČR možnost podrobit podrobnému redakčnímu testu. Jaký byl výsledek?

 

 

 

Sony CyberShot P-150, první 7MPix v praxi

24. srpna 2004, 00.00 | Nabízíme vám jako první v ČR podrobný test předprodukčního vzorku nového 7MPix digitálního kompaktu společnosti Sony. Jak výsledky našeho testování potvrzují, půjde o velice zajímavý čip a pochopitelně i velice lákavý kompakt.

 

 

 

Strana výpisu

... 71 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: