Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Kodak EasyShare DX7630 - když se v praxi spojí 6MPix a snadné ovládání po americku

17. května 2004, 00.00 | Nepatříte mezi skupinu náruživých fotografů a přitom si chcete dopřát přístroj s vysokým rozlišením a jednoduchou obsluhou, který však budete moci v nutnosti přepnout do manuálního režimu? Navíc hledáte tichý fotoaparát s dlouhou výdrží akumulátoru? Pak by vás mohla zajmout dnešní recenze.

 

 

 

Samsung Digimax 430 - fotoaparát s ovládáním z mobilu pod drobnohledem

13. května 2004, 00.00 | Hledáte dostupný digitální kompakt s dostatečným množstvím funkcí? Pak by vás mohl zaujmout nový fotoaparát od společnosti Samsung, který nabízí vše potřebné pro nenáročného fotografa. K tomu přidává eleganci a ovládání mobilních telefonů.

 

 

 

Nový Olympus C-770 UltraZoom v praxi - Ďábelský design, ďábelský výkon?

10. května 2004, 00.00 | Díky pochopení českého zastoupení společnosti Olympus jsme získali jako první v zemi do redakčního testu fotoaparát Olympus Camedia 770 UltraZoom. Přístroj je osazen novou procesorovou technologií TruePic Turbo, umožňující mimo jiné nahrávat videosekvence ve formátu MPEG4. Co všechno může fotoaparát nabídnout a jaký je v praxi?

 

 

 

Umax Premier DC3A30 - Co dokáže levný ultrazoom s velkým displejem v praxi?

6. května 2004, 00.00 | Společnost Umax opouští břehy levných digitálních kompaktů a přichází na náš trh s elektronickou zrcadlovkou nabízející rozlišení 3 miliónů bodů. Jaký je tento přístroj, schopný používat 10násobný optický zoom i během natáčení ozvučených videosekvencí?

 

 

 

Ricoh Caplio RX - dostupný širokoúhlý rychlík v praxi

3. května 2004, 00.00 | Po oblíbeném modelu G4wide přichází Ricoh s dalším digitálním kompaktem, vyznačujícím se vysokou rychlostí a širokým ohniskem objektivu. Jaký je tento fotoaparát v praxi a jaké má přednosti a nevýhody?

 

 

 

Panasonic SV-AV50 - kouzlo multimediální technologie v praxi

29. dubna 2004, 00.00 | V dnešní recenzi vám představíme multimediální zařízení D-snap, které není jen digitální fotoaparát, ale i videokamera ukládající ve formátu MPEG4, audiopřehrávač a hlasový zápisník. Co můžeme očekávat od kombinace náročné technologie v malém a atraktivním pouzdře?

 

 

 

Jenoptik JD 4.1xz3 - východoněmecký Zeiss v redakčním testu

26. dubna 2004, 00.00 | Že jste nikdy neslyšeli o značce digitálních fotoaparátů Jenoptik? Zajímá vás, co tyto poměrně levné přístroje dokáží? Pak vás možná zaujme dnešní recenze, představující kovový digitální kompakt Jendigital 4.1xz3.

 

 

 

Panasonic FZ10 - 4 Mpixely a stabilizovaný 12-násobný zoom v praxi

22. dubna 2004, 00.00 | Společnost Panasonic se čím dál víc prosazuje i v oblasti digitální fotografie, a to nejen běžnými kompakty, ale i takovým fotoaparátem, jakým je DMC-FZ10. Ten nabízí rozlišení 4 milióny bodů v kombinaci s úžasným stabilizovaným 12-násobným optickým zoomem. Jak se nám s tímto fotoaparátem fotilo a co dokáže?

 

 

 

UMAX Premier 3306 - žralok v praxi

20. dubna 2004, 00.00 | V dnešní recenzi se podíváme na nový amatérský kompakt společnosti Umax. Nabízí dnes již standardní rozlišení 3 miliónů bodů a třínásobný optický zoom. Jaký tento jednoduchý přístroj opravdu je a má vůbec zákazníka čím oslovit?

 

 

 

Nikon D70 - amatérská digitální zrcadlovka mezi nebem a praxí

15. dubna 2004, 00.00 | Digitální zrcadlovka s objektivem za cca 40 000 Kč, to je něco, čemu by ještě před nedávnem málokdo uvěřil. Že to je možné předvedli již dva světoví výrobci fotografické techniky. V dnešní recenzi se podíváme na čerstvý model Nikon D70 a ve stručnosti jej porovnáme s jeho dražší variantou Nikon D100.

 

 

 

Strana výpisu

... 76

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: