Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Photoshop: testujeme pluginy (JPEG2000)

7. ledna 2004, 00.00 | V dalším díle seriálu si ukážeme a vyzkoušíme praktický plugin pro ukládání obrazových dat ve formátu JPEG2000. Progresivní kompresi a dekompresi ocení především webgrafici a webdesignéři. Více informací najdete v naší recenzi.

 

 

 

Umax Astra 4600, skener na doma

17. prosince 2003, 00.00 | Redakčním testem nám prošel skener Umax Astra 4600, který je typickým zástupcem kategorie středních domácích skenerů. Pokud nechcete vyhodit peníze za příliš levný nekvalitní skener a zároveň nemáte na špičkové modely, může být Astra 4600 pro vás tím správným kompromisem.

 

 

 

IView MediaPro: kvalitní aplikace pro digital asset management

21. listopadu 2003, 00.00 | Všestranná správa digitálních zdrojů, nízké systémové nároky a přístupná cena: Těmito i
dalšími klady se může pochlubit produkt společnosti iView Multimedia, který pro své
kvality získal řadu ocenění. Máme co do činění s konkurentem systémů typu Cumulus Canto
či Extensis Portfolio?

 

 

 

ArcSoft PhotoStudio 5

18. listopadu 2003, 00.00 | Grafických editorů typu "vše v jednom" existuje poměrně dost, a to nejen ve verzi pro Windows. Dnes si představíme novou verzi jednoho takového univerzálního kreslícího a efektového programu určeného především začínajícím uživatelům.

 

 

 

HP PhotoSmart 7960 - "černobílá barevná" tiskárna

14. listopadu 2003, 00.00 | Nová fototiskárna nabízí kromě kvalitního tisku barevných fotografií něco, co může působit skoro až nezajímavě – velmi kvalitní tisk černobílých fotografií. Pomocí speciálních třech náplní vytváří tiskárna snímky, které jsou nerozeznatelné od „klasických fotografií“. Vrátí se móda černobílých snímků i v digitální éře?

 

 

 

Adobe Photoshop CS a RAW

12. listopadu 2003, 00.00 | Jednou ze zajímavých novinek nového Photoshopu CS je integrovaná podpora pro RAW formáty digitálních fotoaparátů. Spolu s 16ti bitovou barevnou hloubkou pro následné zpracování fotografií jde o velmi silný nástroj.

 

 

 

Kodak EasyShare DX 6440 - dobývání ztracené slávy

11. listopadu 2003, 00.00 | Naším redakčním testem prošel po dlouhé době opět digitální fotoaparát značky Kodak a co víc, příjemně nás překvapil. Zdá se, že Kodak opět našel tu správnou cestu jak navrhnout, vyrobit a prodat pěkný digitální fotoaparát nejen v low-end kategorii.

 

 

 

Minolta DiMAGE X20 - zjednodušená elegance

3. listopadu 2003, 00.00 | Fotoaparáty řady DiMAGE X jsou určeny pro každodenní fotografování a kromě záznamu fotografií představují i prostředek reprezentace. Námi testovaná varianta X20 je zjednodušenou a odlehčenou verzí modelu Xt. Je opravdu určena pouze pro mladé?

 

 

 

HP ScanJet 4670 - extravagantní skener od Packardů

30. října 2003, 00.00 | Poprvé byl skener oficiálně k vidění na INVEXu 2003 (kde mj. obdržel cenu "Best of INVEX 2003"), a musíme říct, že stejně jako porotu, i nás zaujal. Pryč je neprůhledný "dekl", kterým přiklápíme skenovaný dokument. Koncepce skeneru totiž posunuje funkci snímání obrázků do zcela jiné polohy, protože u HP se rozhodli, že nebudou vkládat dokumenty do skeneru, ale pokládat skener na dokumenty...

 

 

 

HP photosmart 945 - ještě víc pohodlí pro laiky

16. října 2003, 00.00 | Do redakčního testu jsme dostali elektronickou zrcadlovku HP photosmart 945, která je nejvyšším model v nabídce HP a zároveň jednou z nejdostupnějších 5MPix elektronických zrcadlovek na trhu.

 

 

 

Strana výpisu

... 79

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: