Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Photoshop plug-in Aurora 1.0 - domalovaná fotografie

20. května 2002, 00.00 | Pod tímto "revolučním" jménem je nabízen velice zajímavý plug-in pro Photoshop určený na výrobu realistických přírodních scenérií. O jeho revolučnosti a zejména praktických výsledcích se můžete dočíst v naší recenzi.

 

 

 

CAMEDIA Master Pro 4.01

15. května 2002, 00.00 | Co nového přináší inovovaná verze balíku CAMEDIA Master dodávaná k digitálním fotoaparátům Olympus? Připravili jsme pro vás podrobné představení komerční verze tohoto zajímavého all-in-one balíku, který lze zakoupit samostatně jako krabicový produkt.

 

 

 

Fujifilm Finepix F601Zoom pod drobnohledem

14. května 2002, 00.00 | Naší recenzí prošla žhavá novinka Fujifilmu, která jako první do Čech přináší třetí generaci SuperCCD snímačů. Jak obstála v našem testu a co nového nabízí oproti modelu 6800Z?

 

 

 

Canon EOS 1D - reportážní hvězda

3. května 2002, 00.00 | Přinášíme druhou část povídání o Canonu EOS 1D tentokrát se zaměřením na jeho nejsilnější stránku - reportážní fotografii. 1Dčko je totiž proklatě rychlé "dělo".

 

 

 

Minolta F100 - první doteky

16. dubna 2002, 00.00 | Na víkend nám byla zapůjčena žhavá novinka ze stáje Minolty. Jaké to bylo pohrát si s předprodukčním vzorkem Minolty DiMAGE F100? Dokáže tento fotoaparát konkurovat modelům jako je Olympus C40Z, Canon S40 či Sony P9?

 

 

 

Canon EOS 1D - digitální lahůdka I.

15. dubna 2002, 00.00 | Dnes zahajujeme náš miniaturní seriál, který vznikl na základě dvoutýdenního mazlení s nejvyšším modelem digitálního fotoaparátu značky Canon. Tentokrát se zaměříme na funkčnost a ergonomii.

 

 

 

Canon EOS 1D - digitální lahůdka I.

15. dubna 2002, 00.00 | Dnes zahajujeme náš miniaturní seriál, který vznikl na základě dvoutýdenního mazlení s nejvyšším modelem digitálního fotoaparátu značky Canon. Tentokrát se zaměříme na funkčnost a ergonomii.

 

 

 

Jasc After Shot 1.0

2. dubna 2002, 00.00 | Majitelé digitálních fotoaparátů, zbystřete pozornost, firma Jasc Software totiž před pár dny uvedla na trh svůj nejnovější manager fotografií, který může víc než dokonale nahradit většinu software dodávaného k digitálním fotoaparátům.

 

 

 

Photoshop plug-in: Light!

29. března 2002, 00.00 | Firma Digital Film Tools rozhodně nepatří mezi žádné nováčky zabývající se vývojem Photoshop kompatibilních plug-inů. Jednou z novinek od DFT je plug-in Light! zaměřený na co jiného, než na výrobu specializovaných světelných efektů.

 

 

 

Microtek ScanMaker X12USL Pro

18. března 2002, 00.00 | V dnešní recenzi si představíme vyšší amatérský model skeneru Microtek. Co můžeme očekávat od skeneru za skoro 16.000 Kč?

 

 

 

Strana výpisu

... 84

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: