Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Freeware XnView 1.37 - nejen vynikající prohlížeč a konventor obrázků

5. září 2002, 00.00 | Před více než dvěma lety jste si na našem serveru mohli přečíst recenzi na univerzální image browser a konvertor obrázků XnView. Vývoj XnView se samozřejmě nezastavil, takže se podíváme, co všechno umí tento vynikající freewarový nástroj v současné době.

 

 

 

Preview: Adobe Photoshop Elements 2.0

3. září 2002, 00.00 | Na českém trhu se začala prodávat druhá verze Photoshop Elements. Jaký je "ořezaný" Photoshop 7 prodávaný za 3270 Kč a určený především domácím uživatelům pro retuše a základní práci s bitmapovými obrázky?

 

 

 

Fujifilm FinePix S602Z v praxi - nový zážitek

26. srpna 2002, 00.00 | Když Fujifilm poprvé oznámil technickou specifikaci modelu S602, srdce nejednoho fandy digitální fotografie zaplesalo. Jak se podařilo konstruktérům naplnit očekávání uživatelů a o kolik je S602 lepší než její předchůdci se dozvíte v naší recenzi.

 

 

 

Olympus Camedia C-220 zoom v praxi

12. srpna 2002, 00.00 | Našim redakčním testem prošel příjemný a velmi snadno ovladatelný digitální kompakt od Olympusu, který je dnes nabízen za necelých 10.000Kč. Jak obstál a co uživateli může nabídnout?

 

 

 

PhotoTOOLS: PhotoMAGNIFY

26. července 2002, 00.00 | Třetím programem z nového balíku PhotoTOOLS, kterému se podíváme na zoubek poněkud podrobněji, je PhotoMAGNIFY určený na mnohonásobná zvětšování obrázků a fotografií z předloh s nízkým rozlišením.

 

 

 

Microtek FilmScan 1800 vs. FilmScan 35

22. července 2002, 00.00 | Jak dopadlo porovnání dvou filmových skenerů z nabídky firmy Microtek? Oba disponují stejným rozlišením snímače, nicméně jeden je cílen mezi amatéry, druhý mezi poloprofesionály. Jaká ja kvalita práce se skenery a jak vypadají výsledky ve vzájemném porovnání se dozvíte v našem rozsáhlém testu.

 

 

 

EXIF, aneb jak na "tajemné" informace?

17. července 2002, 00.00 | Rádi byste si prohlédli nebo upravili EXIF data ukládaná digitálními fotoaparáty k jednotlivým fotografiím? Přinášíme vám popis několika specializovaných freewarových programů pro Windows určených k prohlížení a v jednom případě i k editaci EXIF informací.

 

 

 

Recenze: Fotobanka.cz

12. července 2002, 00.00 | Jak funguje unikátní otevřený český systém Fotobanka.cz na prodej práv k fotografiím? Jaké jsou finanční podmínky, jakými funkcemi systém disponuje a co vše musí pro prodej udělat fotograf?

 

 

 

Skener UMAX AstraSlim 1200

8. července 2002, 00.00 | UMAX představil vylepšený model svého tenkého skeneru určeného pro práci v terénu nebo na pracovišti s omezeným prostorem. Jaké jsou praktické zkušenosti s modelem 1200 se dočtete v naší recenzi.

 

 

 

Recenze softwarového balíku PhotoTOOLS: PhotoCLAMP

26. června 2002, 00.00 | Novinkou na českém trhu mezi programy pro práci s bitmapovými obrázky ve Windows je balík PhotoTOOLS obsahující čtyři specializované nástroje, ze kterých se dnes podrobněji podíváme na PhotoCLAMP, program na komprimaci JPEG/ePIC obrázků. Jak funguje program nabízený v ČR za velmi příznivou cenu?

 

 

 

Strana výpisu

... 83

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: