Recenze - Fotografovani.cz - Digitální fotografie v praxi

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

Saal Digital

 

Jaký největší formát fotoknihy v řadě Professional Line ve formátu na šířku lze ve standardní nabídce Saal Digital Fotoservice objednat? Nápověda: Logo sponzora soutěže

V dnešní soutěži hrajeme o:



Recenze

Canon EOS D60 - první praktické zkušenosti

13. března 2002, 00.00 | Nabízíme vám shrnutí výsledků několikadenního testování nového digitálního fotoaparátu pro náročné amatéry či méně náročné profesionály. Jaká je očekávaná digitální zrcadlovka nové generace?

 

 

 

Mustek MDC-3000 low-end s rozlišením 3MPix?

7. března 2002, 00.00 | Zdá se vám tvrzení v nadpisu zvláštní? Ano, tušíte správně, testovali jsme neznačkový digitální fotoaparát, který navíc interpoluje rozlišení z 2 MPix na 3 MPix. Jak to v praxi funguje a jaké výsledky můžete očekávat při ceně pod 10.000 Kč?

 

 

 

Microtek ScanMaker 3800 a 4800

4. března 2002, 00.00 | V dnešní recenzi představíme dva zástupce SOHO kategorie z nabídky značky Microtek. Pokračujeme tak v sérii testování skenerů s rozlišením 600 x 1200 a 1200 x 2400 dpi.

 

 

 

Canon EOS D60

4. března 2002, 00.00 | Šestimegová jednooká zrcadlovka D60 nahrazuje D30. Ano - je to opět senzor typu CMOS, nikoli CCD. Vyšší rozlišení, a i v mnoha dalších ohledech lepší kvalita obrazu, vyšší rychlosti záznamu a menší zpoždění spouště - to jsou charakteristiky aparátu, který nastupuje do tvrdé soutěže s plejádou obdobných jednookých zrcadlovek, které budou usilovat o přízeň klientely třídy "polo-profi". Proč ne "úplná profi"?

 

 

 

Externí akumulátor Herkules

1. března 2002, 00.00 | Jako odpověď na obrovskou žravost (zvláště některých) digitálních fotoaparátů vznikají řešení v podobě externích akumulátorů, jako například PowerBank (recenze na něj byla zveřejněna 26. 2. 2002) nebo Herkules, který jsme testovali ve spolupráci s Rájem foťáků. Oproti PowerBank je tento aku těžší, avšak mnohem výkonnější.

 

 

 

PowerBank - jaký je?

27. února 2002, 00.00 | Některé digi dovedou být docela žíznivé. Proto se i na našem trhu objevují přídavné akumulátory. Ve spolupráci s Megapixel jsme vyzkoušeli LP-816 PowerBank. Výsledky jsou zřejmé - kapacita přídavného akumulátoru je velká, nikoli ohromující.

 

 

 

PhotoClip 5032 – král levných všeumělů

20. února 2002, 00.00 | Je libo digitální fotoaparát, MP3 přehrávač, diktafon, webkamerku a USB čtečku v jednom? Do našeho testu jsme dostali fotoaparát, který toto všechno nabízí a navíc za velmi lákavou cenu!

 

 

 

Nikon CoolPix 5000 - pohled pod kapotu

11. února 2002, 00.00 | Tentokrát se podíváme novému Coolpixu 5000 na zoubek po stránce technologické. Jaké jsou jeho parametry a funkce ve srovnání s konkurencí? Proč je tento fotoaparát v podstatě papírově nejslabším 5Mp na trhu?

 

 

 

Mustek BearPaw 1200TA a 2400TA - bratrstvo medvědí pracky

8. února 2002, 00.00 | Přinášíme praktické srovnání dvou low-endových skenerů řady BearPaw. Jaký je rozdíl mezi 600x1200 a 1200x2400dpi u amatérských skenerů?

 

 

 

Olympus Camedia E 10/20 - jeden za osmnáct, druhý …

28. ledna 2002, 00.00 | Večerníčkové pořekadlo se na Camedie E-10 a E-20 opravdu hodí. Na první pohled je skoro nerozeznáte a přitom je mezi nimi řada podstatných rozdílů. Ty jsou o to podstatnější, že fotoaparáty nejsou za "dvacet" ale o několik desítek tisíc korun více. Který si vybrat?

 

 

 

Strana výpisu

... 85

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: